SPISESTUE MAKEOVER

Sååå,.. jeg endte med at gå lidt amok og det der bare skulle have været en ny vægfarve blev pludselig til en spisestue makeover 😅. Det er hvad der sker! Nu er det jo ikke fordi vi reelt har en spisestue, mere en stue med en spise afdeling, men det er også bare langt til en overskrift🙈.

Det var virkelig ikke meningen det skulle gå så vidt. Ville bare friske den del af stuen op med en ny vægfarve.  Men pludselig skulle væggen ved siden af også males og var heller ikke helt klar til at slippe den blommefarvede helt, så den kom på døren og rundt om 🙂 Det endte med at give en super fin effekt. Prikken over i’et blev PH5’eren som endte med at blive sprayet i en smuk blommefarve. Du kan se hvordan du selv maler en PH5 lige her.

Er virkelig glad for resultatet og er allerede igang med en DIY til væggen, som forhåbentligt snart kommer på bloggen også 🙂

Farvekoderne er:

Lyselilla : Jotun lys aubergine

Blommefarvede: Sadolin Z9.19.12


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

3 Comments

  • Jesper

    Hej,

    Fandt din fremragende blog under søgen på maling af ph5. Hvis du kunne vælge uden at tage hensyn til pris, ville du så gå efter pulverlakering eller stadig selv male?

    En anden ting, har du ideer til en væg med runde spejle, som variant af din billedvæg. Jeg har en ret mørk stue og overvejer at hænge runde spejle op i forskellige størrelser for at give en dekorativ effekt med lysreflektion. Ved ikke om det bliver for meget eller om det skal “krydres” med billeder/hylder

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *