Soveværelses makeover

Inderholder affiliate links.

Kender i det, hvor man bare er godt træt af et rum i sit hjem? Det kender jeg ihvertfald alt for godt! Denne gang gik det udover soveværelset, som trængte til en ordentlig tur. Det er også et af de rum, som har været mest nedprioteret. Det kriblede overalt for at komme igang. Jeg startede med at tømme hele soveværelset og give vægge, loft og lister en klat maling. Det trængte viiiirkelig! Soveværelset har ikke set skyggen af et penselstrøg i snart 5 år, så de var godt sultne og slugte en del maling. Derefter kastede jeg mig over den ene væg, som fik en omgang med Jotuns kalkmaling i farven “Grå Harmoni”, det var ret sjovt at male med det, fordi man skulle male tilfældigt. Fik en kupon på gratis maling med i et oplæg af Boligmagasinet, så væggen stod mig i 0 kr, sød musik i mine nordjyske ører.

Jeg havde besluttet mig for at farvepaletten for soveværelset skulle være rosa, grå og messing. Så jeg måtte en tur ud til min ynglings stofpusher og købe velour til de store lækre puder i sengen. Det lyserøde store chunky tæppe er også en DIY og bare rolig, opskriften kommer på bloggen i et senere indlæg!

sovevaerelse2sovevaerelse-6Væg i kalkmaling fra Jotun  // Indrammet billede fra Piet Hein // Sengetæppe fra Hay // Vase fra Ferm Living // Natbord Componibili  fra Kartell // Puder DIY.

Væggen overfor sengen er blevet udnyttet med et par knager og et stort gulvsejl. Det skulle være enkelt og roligt.

sovevaerelse-3Spejl fra Hay // Knager fra Muuto // Kaktus fra Fakta // Urtepotteskjuler fra Ikea (DIY).

Vi har et indhak ved vinduet, hvor der førhen var en hylde og sengen stod opad. Vi har længe snakket om hvordan, man kunne udnytte indhakket bedst og jeg besluttede mig for at gå på jagt efter et lille skrivebord. Men det viste sig at være lidt af en udfordring, for jeg kunne simpelthen ikke finde et der var så smalt i dybden! Så efter lang tids søgen, fandt jeg denne hylde i IKEA, som sammen med 3 hyldeknægte, vidste sig at være det perfekte lille arbejdsbord. I skufferne har jeg mit makeup og mine smykker, så det er både en arbejdsstation og et lille makeupbord i et. Vi er så glade for løsningen og eeeendelig gik vores drøm om kombineret soveværelse og kontor i opførelse.

sovevaerlese-4Skrivebord fra IKEA // Stol fra Eames // Kasser fra Hay // Spejl fra Nicholas Oldroyd // Lysestage fra Menu // Vaser fra Lyngby

10 Comments

 • Sandra

  Super lækkert soveværelse! Det ser rigtig lækkert og indbydende ud!
  Har dog selv overvejet at få malet inde i stuen. Er dog lidt i tvivl.. Har du malet helt ud til kanten af væggen? Givet to lag? Og hvordan har du lavet dine penselstrøg? Korte strøg med et twist? Er vild med mønstret!

  • NadjaDaher

   Tusind tak for de søde ord! De varmer. Nej jeg har valgt at lade 5 cm være fra kanten i hver side. Jeg har givet to lag, da jeg gerne ville have farven kraftig. Jeg har brugt lange penselstrøg med en stor pensel, fordi at lange strøg giver et mest roligt look og det skulle være lidt roligt, nu hvor det var en væg i soveværelset 🙂

  • NadjaDaher

   Hej Kristina! Det er dejligt at høre, jeg er også selv super glad for væggen 🙂 Den farve jeg har brugt er “Grå Harmoni”. Mvh Nadja

 • Pia

  Det smukkeste soveværelse jeg længe har set 🙂 – fandt dig andetsteds på FB først 😉 … blev totalt forelsket i den rå væg med kalkmaling fra “Lady Minerals” fra Jotun… Så jeg må i gang i mit soveværelse ( som er et miniput et af slagsen ;-)… jeg har i forvejen en lys grå i hele soveværelset og tænker at male endevæggen – kan jeg “bare” male over den lysegrå med kalkmalingen?
  Super fed blog med lækker inspiration. Tak 🙂

  • NadjaDaher

   Hej Pia ☺️ Tusind tak, hvor er du bare sød Jeg er også helt tosset med det rå look som kalkmalingen giver, det er en fantastisk opfindelse. Det lyder da som en fantastisk ide, det er da bare med at hoppe ud i det, du kan sagtens male over den lysegrå. Bare husk at male med en stor bred pensel og i alle retninger 😉 Jeg er så glad for jeg kan inspirere dig og håber du vil blive hængende og følge med God søndag.

 • Rikke

  Super flot væg du har fået malet! Jeg tænkte på om du købte den hvori der er 0,68 liter eller im det var deb med 2,7 liter? 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *