SØSTRENE GRENE HACK

Jeg har besluttet mig for at lave en lille miniserie af Søstrene Grene Hacks, da I var helt tosset med mine IKEA hacks ( du kan se indlægget her). Søstrene Grene har det seneste stykke tid lavet en del interiør, som virkelig har hittet. Jeg tror, de fleste kender, at de har forelsket sig i en ting, men det bliver hurtigt lidt trivielt, når alle har det samme. Så jeg har derfor besluttet mig at lave disse hacks, som viser hvordan du kan ændre udtryk, funktion eller noget helt tredje 🙂

Jeg håber I finder en masse inspiration og gode ideer. Jeg var helt forelsket i dette rullebord, men ville virkelig gerne ændre udtrykket, så det skilte sig lidt ud. Jeg har valgt at bruge det til barbord og til lidt små nips. Her er resultat, som jeg er rigtig tilfreds med 😉

FØR:

EFTER:

Du skal bruge:

Primer/grunder, kan købes her

Guldmaling, kan købes her

Grundrens

Sandpapir

1. Start med at slibe forsigtigt på stellet med fint sandpapir, så malingen kan hæfte. Jeg brugte korn 240. Vask derefter stellet ned med grundrens. Spray derefter stellet med primer.

2. Spray stellet med guldmaling. Husk at spraye i tynde lag, så malingen ikke løber.

FÆRDIG! Det er da et nemt og håndgribeligt projekt, som fuldstændig ændre rullebordets udtryk. Jeg fik hjælp med stylingen 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *