Så kom jeg også til at male vores køkken..

Jeg fik en uimodståelig træng til at male en væg den anden dag. Det sker ret ofte her i den lille lejlighed i Aalborg. Men denne gang var der ikke nogle af nuværende malede vægge, som trængte til en ny farve, så jeg måtte finde mig et nyt offer. Det blev så køkkenet.. Jeg synes vores køkken er lidt kedeligt og det er også derfor, at jeg ikke rigtig har flashet det endnu, udover min DIY akkupanelvæg derude.

Derfor vil lidt farve bestemt pynte! Jeg endte op med denne smukke sarte støvede lyserød. Den ser faktisk en smule lilla ud i noget lys. Men smuk er den!

Jeg skal have stylet væggen og gjort det super hyggeligt, så jeg er igang med at lave nogle DIY hylder, som skal bruges her, de kommer på bloggen søndag :)!

Farvekoden er denne fra Dyrup, hvis I også får lyst til at male køkken eller et andet sted.

Efter en omgang maling..


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 
 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *