PRINT SELV TO-DO-LISTE

Indeholder affiliate links.

Hold nu helt ferie !(ja bare man kunne) I tog godt imod min “Print selv madplan”, som I kan hente her, hvis I endnu ikke har anskaffet jer et eksemplar. Jeg var helt overvældet over den store interesse, det var så fantastisk! Det er lidt sjovt, at se sin madplan florere i diverse FB-grupper og på instagram, så bliver man lidt stolt! (Jo det må man gerne!)

MEN flere af jer efterspurgte en to-do-liste og jeg kan jo ikke dy mig, så jeg har selvfølgelig lavet en til jer 😉 Jeg er selv den type, som helst skal skrive alting ned, ellers går det bare og fylder i mit lille hovede hele dagen. Så jeg skal nok få brugt rigtig meget, det er jeg slet ikke i tvivl om. Denne to-do-liste ser bare lidt bedre ud end en halvkrøllet blok, hvor man har kradset det vigtigste ned på (og som sikker hælder vand udover).

Jeg har sat min to-do-liste i ramme (kan evt. købes her), så jeg hele tiden kan fjerne færdiggjorte opgaver og tilføje nye. Jeg har bare brugt en helt normal whiteboard marker (kan evt. købes her) til at skrive med 🙂

Du kan kvit og frit hente to-do-listen her: to-do-liste

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *