PRINT SELV MADPLAN

Jeg håber I alle har haft en god jul! Jeg har været lidt stille den sidste uges tid, fordi jeg har ligget rigtig syg. Er først begyndt at spise igen her de sidste par dage, har simpelthen haft hele turen med opkast, søvnbesvær, influenzasymptomer og hvad er ellers følger med. MEN nu begynder jeg heldigvis at få det lidt bedre, dog er jeg på ingen måde på toppen endnu, men nu skulle I ikke snydes for flere indlæg.

Nu nærmer vi os snart Januar, hvilket for mange betyder en fornyet sund livsstil, eller bare genoptagelse af sin gamle sunde livstil efter alt for meget julemaaad! Jeg kan heldigvis ikke så godt lide hverken julemad eller juleslik (Ja, jeg ved godt I rynker på næsen nu, tihi), men det er bare ikke lige mig. Jeg er mest til det lidt fedtfattige spicy mad, så jeg kommer nemt igennem december uden at overspise, men så har jeg så mange andre laster…

Meeen sund livstil betyder planlægning og strukturering. Det kræver, at man sætter sig en gang om ugen og laver en madplan, handler det hele ind på en gang og derefter er det altså så meget nemmere, at spise sundt, når det hele ligger lige ude i køleskabet og er klar til tilberedning. Der hvor jeg tit falder i, er når jeg ikke har lavet madplan og handlet ind på forhånd, og er hammer træt og ikke rigtig magter til først at finde ud af hvad vi skal have, derefter finde ud af hvad der skal handles ind, handle ind og lave mad( jeg bliver helt træt af bare at skrive det, Zzz). Så derfor forsøger jeg altid at lave madplan, det er også bare meget billigere!

Så derfor har jeg lavet denne lækre stilrene madplan, som du kvit og frit kan printe ud. Jeg bruger et clipboard til at fastgøre madplanen, da jeg synes, at de er så lækre at se på. Du kan hente madplanen lige her: madplan

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *