NY FARVE I SOVEVÆRELSET

Jeg har teaset lidt på min insta @myhomemyplayground omkring den ny farve på væggen og i det hele taget min lille mini-makeover. Jeg synes virkelig, at soveværelset trængte til en lille makeover, jeg kan ikke forklare hvorfor, det gjorde det bare ;)!

Jeg havde den her drøm om at male noget af loftet også, så det ikke “bare” var en væg, som det typisk er. Så jeg endte med at føre malingen udover begge sidevægge og selvfølgelig i loftet også, så det blev en slags ramme omkring væggen. Effekten er ligeså fed, som jeg forstillede mig og er faktisk bare helt vild med udtrykket! Det er lidt som at sove i en lille hule nu.

Det er så fedt, når ens skøre idéer er ligeså gode i virkeligheden, som de var i hovedet 😉

Farven er fra Sadolin og er mat, den hedder: Y6.08.34

Den er sådan en lækker mørk støvet lilla med røde undetoner :)Hvis man ønsker at matche sengetøjs- og vægfarver lige som her, som giver en rolig og hyggelig atmosfære, kan man tjekke LinenMe ud. Her kan I finde lækkert, stenvasket sengetøj *, der kommer i en bred række af farver.

Lidt fra processen..

Og det færdige resultat..


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 
 

3 Comments

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Charlotte 🙂

   Hvor er det fedt at høre! Det varmer 🙂
   Ja det kan du tro, bare søg på sengegavl herinde, så kommer der to forskellige jeg har lavet.

   God søndag.

 • Sidsel

  Hvor er det flot! Og fed idé med at lade malingen fortsætte ud over loft og de andre vægge! Det giver en rigtig fin og anderledes effekt! Det kommer på projektlisten til når vores soveværelse skal laves om 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *