DIY adventskalender

Der er december lige om lidt og det betyder adventskalender! Det er egentlig en tradition vi har herhjemme, men er ikke lige nået så langt med Nicklas’s endnu. MEN kattene skal selvfølgelig ikke snydes, de får nemlig også altid en lille adventskalender, jeg er crazy, I know.. Den er fyldt med legetøj, som de kan hygge sig med hver søndag (nok mest den 7 kilo store Arne’mås).

Jeg ville gerne lave en billig, men stilfuld adventskalender, som ikke skriger jul, men alligevel er julehygge-ish. Ligesom jeg godt kan lide det 🙂 Det endte med dette resultat og den er virkelig billig at lave. Jeg havde ring liggende derhjemme, men ved de kan købes i SG, for en slik. Hvis man køber de bundter med blandet pyntegrøn, så er det heller ikke særlig dyrt 🙂

Jeg har før lavet en DIY adventskalender på bloggen, hvis du vil se den, så er den allernederst i indlægget 🙂

Du skal bruge:

En stor og lille metalring

Pyntegrønt

Ståltråd

2 små julekugler

Jeg vinklede egentlig bare forskeligt grønt omkring metalringen med ståltråd. Her kan man lege og gøre den så vild eller enkel som man ønsker 🙂

Jeg sluttede af med at tilføje de 2 små julekugler, som jeg satte fast om den sidste gren og derefter fastgjorde jeg grenen, som de andre 🙂

Bagefter fastgjorde jeg den lille metalring med gennemsigtig snor, så man ikke kan se samlingen 🙂

Til sidst bandt jeg 4 stykker snor på metalringen indenunder granet og bandt mine gaver på. Her er det færdige resultat, jeg tror ihvertfald misserne er godt tilfreds 😉

Her forrige års adventskalender, som du kan finde her.

Den er faktisk også ret simpel at lave 🙂 (bemærk lige hvor lillebitte Alba er!)


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 
 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *