Mine nye hylder fra IKEA’s nye serie

IKEA sparker virkelig bare de fedeste ting på hylderne for tiden og forleden faldt jeg over disse fine hylder derinde. Jeg har taget mit skrivebordshjørne ned, fordi jeg måtte erkende, at jeg aldrig brugte det, selvom det var super fint og praktisk. Jeg er bare mere typen som bruger hele spisebordet, når jeg arbejder og har svært ved at begrænse mig til firkant på 40x80cm. Men jeg laver også en del plantegninger og de kræver meget mere plads end først forventet, så selvom jeg ville bruge skrivebordet, så er der ikke rigtig plads nok alligevel 🙂

Men jeg har så taget skrivebordet ned og nu hænger de her smukke hylder fra SAMMANHANG serien nu i stedet for. Jeg har nemlig et stort projekt lige nedenunder hylderne, som jeg afslører på næste søndag. Det er et af de projekter, som jeg er mest stolt over og det glæder jeg mig vildt meget til at dele med jer!

Hylderne koster ikke særlig meget, mener jeg gav 79kr for de to grå i en pakke og 69kr for den i messing med glas. Det kan man jo ikke sige noget til, det er en meget fornuftig pris!

De er simpelthen så fine og man jo blande dem så tosset man vil :)!


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *