Mal en AJ myrer stol?

Sidste gang jeg sprang ud i at male en gammel designklassiker, nemlig syveren fra Arne Jacobsen (som du kan se lige her), så var der delte meninger om resultatet. De fleste var helt tossede med den, men der var også nogle, der mente, at det var direkte mishandling af en gammel designklassiker.

Jeg elsker til gengæld at gøre gamle slidte designklassikkere moderne og funktionelle igen. Dengang jeg fandt syveren, så stod den trist og fravalgt i et hjørne, fordi den var slidt og træls at se på. Er det så ikke bedre at den får nyt liv ;)? Det synes jeg ihvertfald!

Og jeg har gjort det igen! Denne gang faldt jeg over en skrig limegrøn myrer stol, som jeg har ønsket mig længe. Den er nu blevet blommefarvet med guld stel!

Hvis du selv er blevet inspireret til at male en Arne Jacobsen stol, enten en myrer stol eller syveren, så er der en slavisk guide lige her.

Til denne myrer stol har jeg brugt spraymaling fra “Montana 94” i farven guld og “Montana 94” i farven Pandora Red. De er mine to yndlings mærker, når det gælder spraymaling.

img_1951
img_1947
img_1948

17 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *