KOM IND I MIN STUE

Indeholder affiliate links.

Så kan jeg vist heller ikke strække den længere.. VELKOMMEN ind i min stue! Den har været længe undervejs (hvis du spørger Nicklas, vil han nok sige ALT for længe), men kender I ikke det, hvor man bare ikke er tilfreds? Sådan har jeg haft det med stuen, hver gang, jeg har tænkt, så er den næsten færdig, så er der kommet noget nyt, jeg har haft lyst til at lave om. Så nu har jeg skyndt mig at knipse nogle billeder inden jeg måske (helt sikkert) laver om igen.

Stuen har været fået en del ansigtsløftninger og der er sket en del siden mit indlæg med min fake murstensvæg, som ikke kan læse her, hvis I har misset det. Men jeg er faktisk der, hvor jeg endelig er tilfreds (ihvertfald den næste måneds tid inden jeg falder over en ny lækker farve).

Så læn dig tilbage og nyd rundvisningen af min stue 😉 (Psst, jeg har ikke brugt filter)

Mit favorit hjørne af stuen er helt klart mit sofahjørne! Jeg elsker at slænge mig i  sofaen og se alt for mange serier der, skrive indlæg og hygge med Alba (jeg kan informere om at den er genial til at tage en morfar i). Min billedvæg er ret ny og er holdt virkelig enkel i sort/hvid, mens væggen har fået en lille klat lyserød maling 😉 Min farvepalette i stuen er lyserød, mørkeblå og grå, selvfølgelig komplimenteret af hvid og sort.

 Sofa fra Sofakompagniet // Sofapuder er hjemmesyet // Gulvtæppe fra HAY // Sofaborde fra Ferm Living // Blå vase fra Ferm Living // Lyserød vase fra Muuto // Messing lysestage er en DIY // Lænestol “about a lounge chair” fra HAY // Plaid fra Ferm Living // Plantekasse fra Ferm Living // Urtepotter fra HAY og DIY // Lamper “shape” fra Nordlux

Rammer fra IKEA // Små dyre plakater fra Sanne Wieslander // Plakat med barnehoved og kat fra Desenio // Plakat med to dansere fra en upcoming kunster // Linoleumstryk af pigen med ryggen til er en DIY // Vægtæppe er en DIY.

Mit bette tv-hjørne er holdt ret enkelt.. Tv-bordet er vi så glade for, ikke nok med at vi kan køre kabler gennem skinnen bagved, så er der også specielt stof på de to låger øverst til højre og venstre, her kan playstation, tv-boks osv være inde, uden man behøver at have lågerne stående åbne, for signalet kan gå igennem stoffet. Det er altså genialt! (Random viden, så har vi faktisk slet ikke tv-boks, fordi vi aldrig ser tv, men tilgengæld er det smart til Nicklas’ playstation!)

Tv-bord fra IKEA // Milk lampe fra &tradition // Kubus lysestage fra By Lassen // Kubus bowl fra By Lassen // Urtepotteskjuler i betonlook fra HAY // Kugletæppe lavet af filtkugler fra Rito // Uroer er hjemmelavede.

Vores lille hyggelige spisekrog er faktisk mest en kreakrog. Det er faktisk lidt et sjældent syn at bordet er ryttet, normalt flyder det med krea-projekter og ting (en bloggers bekendelser). Vi bor jo kun i en to-værelses, så et eller andet sted skal magien foregå. Jeg knus-elsker både PH5 lampen og syver stolen, det er to ting jeg absolut ikke vil være foruden i stuen.

Spisebord fra HAY // Spisestole fra HAY – about a chair // Syverstol fra Arne Jacobsen er en DIY // Lampe PH5 – DIY // Plakat med kort over Aalborg fra Kortkartellet // Vaser og skål fra Lyngby // Messing vase fra Ferm Living // Udgået træhuse fra Bloomingville // Urtepotte fra Netto // Barnehoved fra Speedtsberg

Reolen er faktisk en nytilkommen genstand, før havde jeg et barbord, men jeg havde brug for mere “luft”, så jeg gik efter et møbel, som kunne hænge på væggen.  Det endte med denne som jeg fik i gave, den er super fin og luftig.

Reol med 4 rum, det er en gave, så kender ikke mærket, men en lignende kan købes her // Pistol lysestage fra Bloomingville (malet)  // Lysestage fra NUR // Karafler og glas fra Base212 // Vandmand fra A Simple Mess // Stjernetegn fra Royal Copenhagen // Spøgelser fra Speedtsberg // Urtepotteskjuler fra HAY // Frame kasser fra By Lassen // Billeder fra Rikki Tikki

Det var den helt “store” rundvisning, jeg håber I nød det, eller fik bare en smule inspiration 😉

4 Comments

 • Rikke

  Hej! Hvor ser det godt ud hjemme ved dig! Er vild med din indretning
  Jeg er blevet så inspireret så jeg igså selv vil have en halv malet væg bag min sofa i stuen, men jeg er i tvivl om hvordan man får den halve væg til at være lige?

  • NadjaDaher

   Hej Rikke ☺️
   Tusind tak for de pæne ord, de varmer så meget
   Du skal enten måle en masse punkter op fra gulvet og op og derefter sætte tape efter det, eller også kan du bruge et laservaterpas.
   Jeg målte bare op.
   God fornøjelse.
   Mvh ☺️

 • Tanja

  Hej Ihh et hyggeligt og flot hjem.
  Jeg skal have malet lidt i min gang, og her er endelig en lyserød jeg kan lide. Kan du huske hvad den hedder? Kan ikke finde har nogle steder.
  H

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Tanja 🙂

   Tusind tak! Det er desværre en jeg selv har blandet af nogle rester jeg havde derhjemme ;( Så det kan jeg desværre ikke hjælpe med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *