Jeg har været på den vildeste kaktusjagt…

Jeg har været på den vildeste kaktusjagt den seneste uge, det er et must for en inkaneret kaktus-elsker som jeg! Vi er lige kommet hjem fra 8 fantastiske dage på Tenerife. Pga. det varme klima dernede, vokser der vilde kaktusser overalt på sydsiden. De er kæmpe store og formerer sig som ukrudt, det er vildt fascinerende 😉 Udover det havde de selvfølgelig også mange andre kæmpe kaktusser, som bliver vandet af vandingsanlæg, for ikke at tørre helt ud.

Det var fuldstændig fantastisk at opleve alle de store kæmpe kaktusser og jeg havde da også vildt lyst til at proppe en enkelt eller to i kufferten 😉 Tænk at have et par store kaktusser på altanen eller en have fyldt med skønne store smukke kaktusser. Det ville da være et drømme scenarie. I stedet måtte jeg nøjes med 3 små, indkøbte canariske kaktusser 🙂

og den sjove 🙈🙊

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *