IKEA HACK | Håndklædeholder

Reklame for Engelbert Strauss


Så er det igen tid til endnu et IKEA HACK, det er det 7. hack på bloggen. Det vrimler med opslag og spørgsmål på de sociale medier, som omhandler efterspørgsel på de smarte lodretgående håndklæderholdere. Det er mest private, som laver dem og dermed er de ikke så let tilgængelige for alle. Men de er altså super nemme selv at lave med dette hack 😉

Jeg så alle de mange opslag på de sociale medier og tænkte, at der måtte være en løsning til, at lave dem selv, uden at kende en smed. Så jeg gik i tænkeboks og kom til at tænke på, at man kunne bruge to standard håndklædeholdere og sætte dem lodret i stedet for vandret.

Jeg fandt derfor disse i IKEA, som passer perfekt i bredden, der er nemlig mange håndklædeholdere, som er lidt smalle og derfor er der ikke plads til et sammenrullet håndklæde. Men de her er altså perfekt til formålet.

Det er nok det nemmeste IKEA hack på min blog nogensinde, men synes også det er et af de smarteste. Så hvis du har sukket efter en af de fede holdere til dine lækre håndklæder, så kig med her, den er både billig, nem og lækker 🙂

Du skal bruge:

2 stk Voxnan håndklædestænger fra IKEA.

Processed with MOLDIV

Til at fastgøre den, skal du bruge:

Et vaterpas

En tommestok

Bor

Boremaskine

Rawpluks

Skriveredskab

De skruer som følger med i pakken

Jeg har altid mine basis værktøjsting i en værktøjskasse for sig, så jeg altid nemt kan finde de ting, som jeg bruger igen og igen. Hvis du er et ordensmenneske, (som jeg) og hader at lede rundt efter ting (bestemt når man bor sammen med en kæreste, som har et hav af værktøj), så er det her lille tip altså genialt. Jeg kan virkelig anbefale denne lille fikse værktøjskasse fra Engelberg Strauss, den er super fin og nem at løfte rundt på.

5d45e2c1-d721-4a51-92ee-52cc72ea76a9

Step 1, som er det eneste step i dette simple hack:

Du skal fastgøre de to håndklædeholdere på væggen med passende afstand, så der er plads til håndklæder, når du har sat dem op. Mål efter hvor bredde dine håndklæder er, når de er rullet sammen.

Det er faktisk det. Let som en leg 😉 Nem og billig opbevaring til dine håndklæder, de sorte håndklæder kan forresten købes her, hvis du skulle stå og mangle nogle nye lækre bløde håndklæder 🙂

1781a625-ccf7-4627-805f-863cd5d455a6
6cf1a1e6-f678-4ad2-9c5e-d94f2caa72f9

Du kan læse alle de andre fede hacks lige her: IKEA hack#1IKEA hack#2IKEA hack#3IKEA hack#4 , IKEA hack#5 og IKEA HACK#6.


Følg med på:

Instagram

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *