IKEA HACK | Hængeplante

Vi er nået til IKEA HACK #10 på bloggen, det er vildt vi allerede er ved det 10. hack! Jeg lover at blive ved med at lave dem, så længe jeg kan finde på noget, selvfølgelig 😉 Men jeg har stadig en del idéer i ærmet og de har jo lige udgivet deres nye 2019 katalog med flere nyheder, som venter på at blive hacket.

Hvis du ikke har set det deres nye 2019 katalog endnu, så har jeg lavet et helt indlæg med mine favoritter derfra og hele kataloget finder du selvfølgelig også der 😉 Du kan læse det lige her.

Men tilbage til hacket, så er det virkelig det nemmeste hack, men det gør ret meget for rummet. Jeg elsker planter som er hævet på en eller anden måde, det skaber bare en fed effekt.

Du kan forresten finde alle de andre IKEA HACKS her 👇🏻IKEA hack#1IKEA hack#2IKEA hack#3IKEA hack#4 , IKEA hack#5, IKEA HACK#6 , IKEA HACK #7 , IKEA HACK #8 og IKEA HACK #9

Du skal bruge:

En EKBY VALTER hyldeknægt

Hvid maling

Værktøj

En lækker plante

Step 1:

Start med at male hyldeknægten, jeg brugte noget træ&metal maling, som jeg havde i gemmeren.

Step 2:

Hæng hyldeknægten op. Husk der skal hænge en plante ned fra den, så den skal hænge højt 🙂

Step 3:

Køb eller flet selv et ophæng, eller køb en potte med indbygget ophæng og hæng på :)! Ser det ikke hammer hyggeligt ud? Jeg elsker at have planter i flere niveauer og det her er klart en billig løsning.


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *