Idéer til smuk julegaveindpakning

Jeg elsker julegaveindpakning og gør en dyd ud af, at alle pakkerne er smukke og indbydende. Og de er selvfølgelig farvekoordineret! 😉 Jeg kan gå helt i panik, hvis der skal ligge en gave under juletræet hele december, som ikke matcher de andre. Så må jeg gøre mit for at kamuflere den under nogle andre eller pakke den om selv. Nogen synes sikkert det er skørt, men jeg får en indre ro af at kigge på noget smukt og farvekoordineret. Ting som ikke passer ind “larmer” for mig. Jeg har altid været sådan, så længe jeg kan huske, jeg elsker organisering, farvekoordinering og orden 🙂

Her er mit bud på 6 forskellige måder at pakke gaver ind på, som alle er super lette. På den øverste til venstre er båndet bare vinklet rundt tilfældigt en masse gange og så er kuglerne tilføjet inden, at jeg begyndte at vikle båndet rundt 🙂

Den øverste til højre, fastgjorde jeg hver enkelt stykke gavebånd på bagsiden. Lavede først de vandrette og derefter de lodrette, som jeg flettede ind.

De andre er med lidt forskelligt bånd, én har fået tilføjet et lille juletræ og én har fået et stykke guldmalet naturpynt på sig.

Håber det kunne inspirere lidt til at jeres julegaver bliver smukke og indbydende 🙂


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *