Hvad siger min kæreste til min lyserøde indretning?

Der er altid rigtig mange som spørger mig, “hvad siger din kæreste til aaalt det lyserøde i din indretning?”, og det skal jeg glædeligt fortælle jer 😉 Det startede allerede ved min soveværelses- makeover, hvor jeg gerne ville lave mit chunky tæppe, til at have liggende fint ovenpå sengetæppet. Det første mit kæreste (Nicklas) sagde, da han så det lyserøde garn var: “Det er vel ikke noget, vi skal have i vores hjem?!”.. “Naaadja svar lige i stedet for at lave hundeøjne”.  Jeg lovede ham, at hvis ikke han kunne lide det færdige resultat, så ville jeg skifte det ud igen. Da tæppet var færdigt og det lige pludseligt lå lækkert på sengen i kontrast til den rå betonvæg, så var jeg alligevel ikke så tosset endda 😉 Der kom derefter to puder og et par dots ind i soveværelset også.

MEN så kom jeg på den ide, at jeg såå gerne ville have en lyserød væg i stuen. Det blev et højt og rungende NEJ! Da det jo er vores hjem, så har Nicklas også en del at sige, hvis noget er no-go for ham, så respekterer jeg det (måske jeg plager et par gange mere, men så godtager jeg også et nej). Men lige den her væg kunne jeg bare ikke få ud af hovedet, normalt kommer og går mine ide ret hurtigt, men nogen sidder bare ved og bliver mig en lille mission at skulle føre ud i livet. Men den måtte vente..

Vi gik en dag forbi i en lampeforretning inde i Aalborg og blev begge ret betaget af PH’s nye farver til PH5. Vi faldt begge ret pladask for den lyserøde med messing og der blev derfor ikke engang nogen vente-på-det-rigtige-tidspunkt-at-spørge for denne gang. Så jeg gik på jagt efter en gammel PH5 og malede derefter min lækre PH5 i lyserød og messing. Syveren i jubilæumsfarver var han dog lidt skeptisk over, mere fordi han synes, at et lyserødt møbel var lige voldsomt nok, men som med det chunky tæppe, så lovede jeg, at hvis ikke han kunne lide det, så malede jeg den over igen. Det blev den flotteste look-alike jubilæums syverstol og det synes han selvfølgelig også, den passede perfekt til vores smukke lampe. Efter disse to projekter gav han mig faktisk fuldstændig frie hænder, han stoler på mine kundskaber og mit øje for indretting og sammensætning. Han ved også, at jeg aldrig gør noget drastisk uden at informere og rådføre mig med ham først, han skal føle sig ligeså hjemme, som mig.

Til dem, der så er nysgerrige og spørger “Hvad sagde han så til den lyserøde væg?”. Den er liiidt anderledes end vores rå murstensvæg, vi havde før. Han synes dog, at den lyserøde væg er frisk og giver et fedt sammenspil til den dunkle mørkeblå. Han kom dog med en kæk kommentar “Den er jo alligevel væk om nogle måneder, når du maler en ny farve”. Han kender mig vist lidt for godt :).

Så til alle kvinder som overvejer at tage lidt mere lyserødt ind i indretningen, så kan I sagtens gøre det uden det bliver for piget. Bare sørg for at have nogle rå elementer til at give noget modspil og som man siger, så er man ikke en rigtig mand, hvis man ikke kan bære lidt lyserødt 😉

4 Comments

 • Helene

  Sjovt nok elsker min mand lyserødt. Før vi flyttede sammen havde han malet sit badeværelse lyserødt, og jeg blev sendt af sted for at købe en lampe mage til en jeg selv skulle have. Min skulle være hvid og hans lyserød. Jeg mødte en af vore venner og han sagde, ja jeg kan jo godt regne ud, hvem der skal have den lyserøde! Men der tog han fejl. Min kæreste, der nu er min mand, havde overhovedet ikke tænkt i feminine baner, han kunne bare godt lide farven! Han arbejder som smed og er stor og stærk, da han fandt ud af, at andre betragtede det som en tøsefarve, gik han bort fra den, og vi har intet lyserødt i vores hjem nu.

  • NadjaDaher

   Hej Helene.

   Det er så ærgeligt, at farver skal deles op i “drenge” og “pige” farver. Synes alle farver kan bruges til alle køn og det er noget pjat at det skal deles sådan op. Hvis din mand synes lyserød er fin (som den virkelig er), så skal han da bare give den gas 😉 Min kæreste er også meget maskulin, ved at tage tømmeruddannelsen og der er absolut ingenting, som er umandigt ved ham og han er heldigvis ligeglad med hvad andre tænker. Vi har lyst til at bo med noget lyserødt, så gør vi det 🙂
   Tak for et dejligt input.

   Mvh Nadja

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Stephanie, bare søg herinde på “soveværelse”, så kommer der et indlæg frem med farvekode og det hele 🙂

   God søndag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *