GUMMITRÆ

Velkommen til den nye instagram plante! Monstera har i langtid været den ultimative instagram plante, men det ser stærkt ud som om, at den er ved at blive skiftet ud af Ficus Elastica også kaldet gummitræ i daglig tale 🙂

Jeg er faldet pladask for den! Den er super smuk med sine tykke store grønne blade og den har bare et fantastisk udtryk. Den findes i mange forskellige udgaver, men denne klare grønne er klart min favorit.

De ret fantastiske gummitræer lever normalt i Amazonas og Asien og der bliver de snildt 10 meter høje. I indeklima herhjemme kan de sagtens vokse op til loftshøjde 🙂 Så hvis du søger en robust, fyldig, smuk og høj plante, så er den altså en sikker vinder.

52084b83-f79b-4e7e-97bb-a20b0d4cc27a

Og nu til hvordan man holder bæstet i live..

Gummitræet er geniale til alle dem, der glemmer at vande sine planter! Den dør nemlig ikke af, at blive snydt for en vanding og trives faktisk bedst ved at få lov til at tørre ud imellem vandingerne. Hvis du til gengæld vil dræbe et gummitræ, så bare gi’ den masser af vand 😉

Gummitræer er ret taknemmelige planter og kan stilles på alle de steder, hvor alle normale planter normalt ikke vil trives, så mørke afkroge er de fan af! Men kan også stilles lyst, dog ikke i direkte sollys.

De er ret taknemmelige og behøver kun at ompottes hvert 3-5. år, hvilket er ret praktisk for mig, da jeg altid glemmer det!

8e05663b-2777-4374-b83d-9e47173b7856

Følg med på:

Instagram

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *