GRATIS OPSKRIFT – HÆKLET TÆPPE

Her kommer der lige en gratis opskrift på hæklet tæppe til jer. Tæppet er så lækkert, at jeg simpelthen bliver nødt til at dele det med jer. Jeg elsker det og det har en fast plads over armlænet i sofaen. Det er super nemt at hækle, så alle kan være med!

Det her er en gratis opskrift, som jeg selv har udviklet på det her lækre hæklet tæppe. Jeg håber, I kan bruge den og bliver ligeså begejstret for tæppet, som jeg er.

Jeg har efterhånden smidt nogle gratis opskrifter ind til jer igennem årerne, der er bl.a. det her smukke tæppe og det her, yderst populære tæppe. Men det her bliver også den allersidste opskrift på hæklede tæpper herinde.

Jeg har lavet opskriften, som en printbar PDF, så den er anvendelig for alle.

GARN:

Du kan lave et tæppe til UNDER 500kr med alle garnalternativerne! Det behøves ikke altid skulle være en kæmpe omkostning at være kreativ.

Hvis tæppet skal være i uld, som mit, så er dette garn perfekt. Kan købes her.

Du skal bruge kun bruge 12 nøgler.

Et andet garnalternativ kunne være dette uld. Kan købes her.

Du skal bruge 22 nøgler.

Hvis du fortrækker akryl, så er dette garn, en mulighed. Det kan købes her. Garnet skal lægges dobbelt, altså du skal hækle med to tråde garn.

Du skal bruge 20 nøgler.

Du kan printe opskriften gratis her:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *