Ferm Living lagersalg

Kl 8.15 imorges satte jeg mig i bilen og drog forventningsfuld mod Århus. Ferm Living afholder nemlig lige nu deres årlige lagersalg! Jeg ææælsker simplethen lagersalg! Hele stemingen i køen, spændingen omkring hvilke skatte, der befinder sig bag de lukkede døre og selvfølgelig glæden ved at have gjort et godt kup! Men er vel jyde.

Jeg vågnede allerede kl 2 i nat og kunne ikke sove, fordi jeg sådan håbede, at jeg fik fat i nogle gode ting på lagersalget. Skør? Ja! Men jeg var ikke den eneste, der var nemlig mødt rigtig mange andre Ferm Living- entusiaster op.

Jeg har aldrig været med til deres lagersalg, så jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg kunne forvente. Det bliver afholdt i en hal, og derfor havde jeg en forventning til, at der måtte være en del varer. Alle varerne er 2. sorteringer, vareprøver eller udgåede varer og de havde skrevet at man kunne spare op til 70%.

Dørene åbnede kl 11 og det var ren kaos, alle stormede ind og folk skubbede til både børn og gravide, jeg var meget forarget! Min kæreste var så smart, at gå ned i bunden af hallen og få fat i et sæt sofaborde og en plantekasse ( det var de to ting, som jeg allerhelst ville have). Jeg derimod, blev så hurtigt fanget af et plantestativ og urtepotteskjulere, at jeg helt glemte mine første prioriteringer. Godt jeg havde Nicklas med, som lige kunne tænke klart, når jeg bliver så hurtigt distraheret!

fl4
fl3
fl
fl2

Der var virkelig mange mennesker og de populære ting blev revet væk. Jeg var så heldig, at få fat i alt, hvad jeg havde håbet på. Køen ved kassen var massiv og det var ikke særlig velorganiseret, men der var godt humør i hallen.

Jeg fik fat i to Hexagon urtepotteskjulere, den lille messing til 125kr og en x-large til 175kr. Beton urtepotteskjuleren måtte jeg slippe 75kr for. Vasen var sat ned til 100kr og bakken til 175kr.

fl6

Af større ting fik jeg fat i en plantekasse til 700kr og et plantestativ til 100kr. Jeg ville dog gerne have haft plantekassen i en neutral farve, men den får en gang spraymaling. Mit bedste og størst besparende køb, var helt klart de tre sofaborde for KUN 1000kr. Det var en besparelse på over 70%.

fl5
fl7

Hvis du overvejer at svinge forbi, så har de også åben imorgen og de ansatte sagde, at der blev fyldt nye varer op igen imorgen tidlig. Jeg blev ikke skuffet over lagersalget og skal bestemt en tur forbi næste år igen!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *