DIY – STILRENE PÅSKEÆG I GIPS

Nu er der snart påske og det er en perfekt anledning til at lave lidt kreativt for dem af jer, som er så heldige at have ferie 🙂 Jeg elsker at lave pynt til højtider, selvom jeg egentlig ikke fejrer de fleste af dem, men det er en god undskyldning for at få lavet lidt ekstra kreativt.

Jeg har længe villet lege med gipsgaze, så nu så jeg lige mit snit til at lave disse fede påskeæg af det. De er super nemme at lave, men det sviner altså lidt (det gjorde det ihvertfald ved mig), så dæk godt af med plastik inden. Du kan pynte dem med liljer, dit ynglings påskeslik eller noget helt tredje 🙂 Du kan også bruge dem som påskeæg til en du holder af, bare fyld dem med godter 😉

Du skal bruge følgende:

Gipsgaze

Et par ball0ner

Saks

En skål med vand

1. Pust ballonerne op og dæk godt af på bordet, det sviner lidt.

2. Klip en masser strimler ud. Put en strimmel i vand og sæt den på ballonen, forsæt til du har dækket halvdelen af ballonen til. Jeg brugte 3 ruller gipsgaze til den store og to til den lille 🙂

3. Lad den tørre og spring derefter ballonen.

Lad dem stå som de er, eller fyld dem med liljer eller påskeslik 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *