DIY søpindsvin til væggen

De her smukke “søpindsvin” er overalt på instagram i alle afskygninger. Jeg er helt forelsket i dem og kastede derfor mig ud i at lave min egen version af dem 🙂 Jeg har valgt at male mine messing/guldfarvet, men hvis du er til det mere minimalistiske kan du sagtens kaste dig ud i en grå eller sort version.

Det kunne også være super flot at lave en halv væg med en masse størrelser af dem og måske i forskellige farver. Jeg har valgt at lave to størrelser. Det er grillspydenes længde, som giver dem størrelsen 🙂

Jeg synes, de står super flot til panelvæggen.

Du skal bruge:

Grillspyd

Guld spraymaling

Selvhærdende ler (kan købes i alle hobbyforretninger)

Ophæng (kan købes i byggemarkeder)

STEP 1:

Start med at forme en kugleformet figur med en flad bund af det selvhærdende ler.

STEP 2:

Klip en masse stykker i samme længde af grillspyd. Mine er 12 cm.

STEP 3:

Sæt vægophænget fast på bagsiden af leret.

STEP 4:

Sæt grillspyd i lerfiguren. Hold cirka samme afstand mellem spydende, så det giver et ensformigt udtryk 🙂 Lad leret hærde et døgns tid.

STEP 5:

Spraymal nu hele søpindsvinet og lad det derefter gennemtørre.

Så er de klar til at pryde enhver væg. Er de ikke fine :)?


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *