DIY – SMUK VÆGPANEL KUNST

Jeg tror, at det her er den DIY, som jeg har glædet mig allemest til at vise jer nogensinde! Jeg har nemlig leget med lister og lavet mit eget panelkunst, som er blevet udover alle forventninger :)! Jeg er så tilfreds med resultatet og er helt overrasket over, hvor stor en effekt det giver på en ellers kedelig væg.

Jeg har lavet plantevæg, haft væggen neutral og hvid og jeg har leget med tusindvis af idéer udover og aldrig rigtig haft den der “der var den”-fornemmelse med den her endevæg. Men nu er den der, den er helt perfekt og der sker noget, uden der sker for meget. Jeg har jo min blommefarvede væg i den anden ende, så der skulle helst ikke males vilde farver på denne væg også, så det blev til en lys grå 🙂

Hele herligheden kostede 280kr i lister og søm, maling havde jeg liggende i gemmeren (man er vel DIY-freak). Listerne er købt i Jem&Fix og måler 2,7 cm i bredden. Det var lidt en udfordring at få 3 meter lange forkantlister presset ind i vores Splash, jeg kan ihvertfald røbe, at jeg måtte kravle ind fra førersædet for at sætte mig ind i bilens passageresæde og at de lå i spænd med skruetvinger, da vi kom hjem fordi de buede til alle sider. Men hjem kom de ;).

Jeg har valgt at væggen skal være tone-i-tone ligesom min skænk og blommevæggen, jeg elsker det look det giver. SÅ det har jeg ført videre på denne væg :)!

Du skal bruge:

Forkantslister

Maling

Hammer, blyant, sav, tommestok og evt vinkel

Små dykkere (søm)

Step 1:

Start med at male væg og forkantslister samme farve, her har jeg valgt en lysere grå nuance 🙂

Step 2:

Jeg startede med at sætte de største lister op. Jeg lagde hver enkelt ende af forkantlisten op mod loft/gulv/sider og tegnede af, så jeg vidste hvor jeg præcis skulle save. Da alle vinkler var forskellige.

Jeg sørgede for at alle listerne var parallelle med hinanden, da det gav et roligere udtryk 🙂 Alle listerne er sat op med små dykkere.

Det er lettest at sætte en op af gangen og stille danne sig det endelige mønster. Jeg havde tegnet en lille tegning i hånden på et stykke papir af det mønster, jeg havde i tankerne, for nogenlunde at have noget at gå udfra inden jeg begyndte 🙂

Step 3:

Efterfølgebde malede jeg  alle sømmene og overgange over med maling og evt steder hvor hammeren har ramt malingen. Her kan I se alle de små søm og overgange inden maling 🙂

Så var væggen faktisk allerede færdig, det var et super nemt og forholdsvis billigt projekt, men hold nu op en effekt og forskel det giver! Jeg er fan :)!


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *