DIY – rund pude med mønster

Jeg syer næsten altid mine puder selv, det er både nemt og billigt 🙂 Og jeg har gået og savlet lidt over alle de smukke runde mønstrede puder, som stille og roligt dukker op i flere butikker. De er bare så smukke og i velour ser de bare endnu mere luksuøse og lækre ud.

Derfor kastede jeg mig ud i at lave min egen DIY pude i rundformat med et enkelt smukt mønster. Farven er sart støvet blomme, som er en ny farve jeg er ved at implementere så småt 😉 Jeg er så glad for min nye pude og elsker farven 🙂

Overvej lige the struggle ved at have katte og forsøge at lave den DIY, de blev ved med at ligge sig på de udklippede cirkler 🙈

Her kommer en hurtig guide til at lave din egen “DIY – rund pude med mønster”.

Du skal bruge:

Møbelstof i velour

Fyld (kan købes her)

Garn

Knapper eller lav-selv knappesæt (kan købes her)

Saks, nål, tråd, symaskine og knappenåle

Step 1:

Start med at tegne 2 cirkler , jeg har brugt en lampe som skabelon. Klip dem derefter ud.

Step 2:

Find midten og tegn to streger som et “kors” igennem cirklen.

Step 3:

Brug en vinkelmåler til at dele cirklen op i flere slices 🙂

Step 4:

Indstil maskinen til fine sting og sy efter stregerne.

Step 5:

Vend cirklerne vrang mod vrang og sy dem sammen, men undlad et stykke på cirka 10-15cm til at proppe fyld i.

Step 6:

Vend puden med vrangen udad og prop fyld i 🙂

Step 7:

Sy det sidste stykke i hånden eller på maskinen.

Step 8:

Hvis du selv betrækker dine knapper, så følg vejledningen som hører med til sættet (kan virkelig anbefales, fordi du altid får knapper som matcher).

Del derefter et stykke garn i to og tråd en lang nål. Bind et par knuder oveni hinanden, før nålen igennem puden, sæt knappen på og før nålen tilbage igennem puden til start. Her binder jeg en knude på garnet (med det stykke snor, som stikker ud, se billede), mens jeg strammer garnet, sætter den sidste knap på og binder endnu en knude.

Så er den faktisk allerede færdig, det tager ikke særlig lang tid og du sparer et par 100kr ved at lave dem selv. Jeg er ret fan af mønsteret i puden, det giver noget ekstra, end hvis den bare var blank :)!


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 
 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *