DIY- Lav et (næsten) gratis altanbord

Jeg har længe tænkt over hvordan min lille altan (som snart ikke min altan længere, fordi vi skal snart flytte, suk!😔) skulle indrettes og manglede mest af alt en god idé til et altanbord. Det skulle både være virkelig smalt, men  jeg ville også gerne have noget anderledes.

Jeg faldt lige pludselig over en annonce med en lille gammel olietønde og bang! Så havde jeg den perfekte ide 💡

Vi fik kørt den (ikke så lækre) olietønde hjem og derefter brugte jeg faktisk kun meget få steps, for at få den til at se ud, som den gør nu.

Hvis man i forvejen har noget spraymaling liggende og man kan erhverve sig en tønde gratis, eller til et symbolsk beløb, jeg måtte slippe en 50’er, så får du altså et n?sten gratis, anderledes og lækkert bord til altanen eller haven! Jeg er fan! 😁

Alt du skal bruge er:

– En tønde

– Spraymaling

– Sandpapir og grundrens

1. Vask tønden i grundrens og vask derefter den med almindeligt vand. Slib så tønden med fint sandpapir, det skal ikke være særlig meget, bare så malingen vil tage fat. Jeg brugte korn 180.

2. Spray et fint lag maling på tønden og lad det tage fat. Spray den derefter helt. Jeg brugte det kendte grafittimæke Montana i gold udgaven. Farven hedder Fjord.

Når det er tørt, så spray tønden med en topcoat. Jeg brugte den matte fra Montana gold.

Lad den tørre og nyd nu dit nye lækre bord!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *