DIY – Lav den lækreste roomspray for 3kr ?!

// Indeholder reklamelinks

Jeg er hverken død eller forsvundet! Jeg har simpelthen været opslugt af flyttekaos. Vi fandt nemlig den hyggeligste lejlighed lørdag d. 6 juli, skrev under på kontrakten d. 7 og flyttede ind den 15. 😱 Nååå ja, vi fik så også nøglerne den 7. og brugte en uge på at male hele lejligheden inkl. døre og paneler, slibe bordplader osv.

Så det er ikke fordi jeg har glemt jer eller mig selv, men der har bare ikke været tid eller WIFI, for den sags skyld. Ja jeg har levet 14 dage uden wifi?! Der skulle en tekniker på og han havde selvfølgelig først tid 14 dage efter opkaldet. Det harmonerer altså bare ikke at være blogger og ikke have internet 🙈 Men det forstod Stofa ikke helt 😂👌🏻

MEN jeg har nu en helt vildt lækker DIY til jer! Jeg er fan af at mit hjem dufter rent og lækkert, knap så fan af rengøring 🙈 Så på de sløve dag er en roomspray altså redningen. Men de koster som regel ret meget for få ml., så nu har jeg lavet en vildt billig DIY til jer! I kan nemlig lave en flaske roomspray til KUN 3kr!

Du skal bruge:

– Essentielle olier, kan købes her.

– Vodka

– En sprayflaske

– Kogt vand

evt. en lille blomst som pynt.

img_1082

1. Start med at koge vand i en elkedel og lad det køle af. Hæl derefter 3/4 af din beholder op med kogt vand og tilsat derefter en smule vodka.

img_1136

2. Hæl derefter essentiel olie i flasken. Jeg brugte 4 dråber lavendel og 4 dråber peppermynte. Du kan lave alle mulige forskellige blandinger, som gør forskellige ting.

img_1140

3. Put evt. en lille blomst i, det pynter, hvis den skal stå fremme 😉 Nyd nu din nye roomspray. Der er til over 50 gange roomspray i de essentielle olier, så det kostede mig 3 kr. at lave denne roomspray 😱 3kr!!!

img_1224
img_1219
img_1233

4 Comments

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Stephanie, det kan du sagtens, så skal du bare bruge omkring 20-25 dråber duftolie i blandingen i stedet for 8, også evt grillspyd som duftpinde 🙂

   Mvh

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Mel

   Jeg bor i en lejelejlighed, så det er desværre ikke mig, som bestemmer hvilket tapet, som er på væggen 🙂

   Det er en samling på en forskallingsvæg af masonitplader, som du kan se og ikke en revne i tapeten, ikke at det pynter mindre 😉

   Mvh

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *