DIY – LAV DE FEDESTE GIPS HÆNDER!

Jeg har været virkelig stille på bloggen, sådan virkelig.. Jer der følger med på instagram ved, at jeg har ligget med en meget kraftig hjernerystelse og har virkelig været ved siden af mig selv. Her nu 2 uger efter, kan jeg begynde at mærke en kraftig forbedring, men føler mig stadig meget rundt på gulvet og diffus.

Jeg har haft SÅ dårlig samvittighed over at have forsømt bloggen, hvilket aldrig er sket i det halve år, hvor jeg har været igang.

MEN med det sagt, så er jeg nu tilbage med en ny DIY. Det er de her vanvittigt fede hænder i gips, som både er virkelig sjove at lave, men også er super lette! De er vildt makabre på den fede måde og giver lidt kant til den stilrene indretning, jeg er fan!

Ville have lavet en med Alba’s pote, men det ville ikke kunne lade sig gøre, at holde hendes pote stille i 1min eller 10 sek, for den sags skyld 😉

Alt du skal bruge er:

Alginat

Gips

Målebærer, kande, skål, ske, piskeris og vægt

1. Start med at blande alginat, der findes mange forskellige, så følg blandingsforholdene nøje. Sørg for at finde en kande eller andet, som er stor nok til, at hele din hånd kan være deri. Brug plastik kander, skåle mv og ikke glas, det er simpelthen ikke til at få formen ud igen.

2. Stik din hånd i alginaten og lad det tørre. Vrik nu stille med hånden til du får den fri.

3. Bland gipsen efter anvisning på pakken og hæld det i din alginat form. Hæld lidt i af gangen og sørg for at fordel det godt i formen. Bank til sidst på kanden for at få evt luftbobler op.

4. Når gipsen er tør, kan du stille vende kanden på hovedet og få alginat formen fri. Herefter kan du grave din gipshånd fri. Brug evt en tandstik til at rense den helt fri for alginat. Lad hånden gennemtørre.

TIPS:

Bestem på forhånd hvordan din hånd skal ligge i alginaten og sørg for at din hånd ikke rører siderne af kanden.

Brug god til på at fordele gipsen i formen og sørg for at banke luftboblerne op.

Sæt evt skruer i hånden (inden den er tør) og lav knager.

Sæt filtdutter uden hånden, så den ikke laver mærker.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *