DIY knagerække med hattehylde

Vi har faktisk ingen entré i lejligheden, hvilket var en af de ting, som var et minus, da vi kiggede på den for 2 år siden. MEN der er en lille plads udenfor vores dør, som snildt kunne anvendes til opbevaring af vores overtøj og sko. Faktisk har ingen af de i alt 3 lejligheder i opgangen entre, så alle bruger gangområdet.

Men vi er lidt udfordret på pladsen derude, fordi der er virkelig smalt. Før havde vi en knagerække, men manglede i den grad plads til tørklæder, paraply mv. Og efter at have ledt hele nettet tyndt og konstateret at vi skulle bruge en ualmindelig lille knagerække med hattehylde.

Så jeg måtte igang med at finde på en selv. Jeg synes faktisk den er blevet rigtig fin til formålet.

Du skal bruge:

2 stykker krydsfinér eller andet træ. De her måler: 55×32 & 55x23cm

Rundstok 13cm i diameter

Træbor i 13cm

Lim, tommestok, skrue/boremaskine og sandpapir.

Step 1:

Mål op til knagerne på den største plade. Bor derefter en skabelon i et stykke træ. Du skal have hældning på boremaskinen, mens du borer.

Derefter skal skabelonen bruges til at bore alle de andre huller. Placér skabelonen ovenpå pladen der hvor hullet skal være, følg skabelonen med boremaskinen og bor ned i pladen.

Step 2:

Sav stykker af rundstokken, mine er 12cm. Fyld hullerne med trælim og vinkel rundstokke-stykkerne ned i hullerne.

Step 3:

Sæt hattehylden fast. Det gør du bare ved at skrue skruer fra bagsiden af bagstykket og ind i hattehylden. Jeg målte op, så jeg vidste præcis, hvor jeg skulle skrue de i. Jeg borede også fór med et mindre bor og skruede derefter skruerne i.

 

Hvis du vil have den malet, så kan du både bruge træmaling eller spraymaling. Jeg anvendte spraymaling.

Så er den klar til at bære overtøjet og diverse tørklæder, handsker og paraply. I kan godt se at, der er ret smalt, ikke?


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *