DIY – Kaffekop i træ til kaffehjørnet

Jeg er ved at lave et lille fint kaffehjørne i køkkenet, som jeg glæder mig til at afsløre i et senere indlæg, når jeg er helt færdig. Der sker nemlig ting og sager i øjeblikket og tror det bliver rigtig godt og anderledes 🙂 Til det obligatoriske kaffehjørne hører sig en form for “kaffeskilt” til. Jeg faldt over hashtaget i en Flying Tiger butik for lang tid siden og det har faktisk bare ligget i skuffen, men nu fandt jeg endelig det perfekte formål til det.

Jeg vil nemlig gerne have at der skal stå “# kaffebar”, nu hvor man jo er instagrammer og blogger, så kan man da lige så godt kører den helt ud og samtidig er der også lidt ironi over det 😉 Men jeg ville gerne lave min egen DIY kaffekop og det er faktisk nemt nok. Jeg havde en plade liggende ude i skuret (jeg har efterhånden mit eget trævarerlager derude, haha), så den var oplagt at bruge. Den har forresten kostet en 10’er i Silvan.

Så hele dette projekt har kostet en 10’er, eller faktisk 1kr, for brugte kun en 1/10 del af pladen. Så det kan man vist ikke klage over 😉

Du skal bruge:

En lille junior sav

Limstift

Pap

Et stykke tyndt træ

Saks

STEP 1:

Start med at printe eller tegne din egen kaffekop, lim den på pap og klip ud. Nu har man en skabelon, som er til at tegne af efter.

STEP 2:

Tegn koppen af med blyant på træet eller lim den på med limstift (det kan nemt tages af bagefter). Sav den derefter ud. Jeg lærte halvvejs af min fejl, og valgte at klippe “røgen” af koppen og savede dem ud enkeltvis. Det var simpelthen for svært at gøre, mens det sad på koppen 🙂

STEP 3:

Så til det kedelige step, her skal koppen slibes. Jeg startede med korn 40 til det grove og korn 240 til at forfine den. Giv dig god tid her, det er virkelig vigtigt at det bliver pænt 🙂 (også selvom det er vildt kedeligt)

STEP 4:

Det her step er ikke nødvendigt, du kan sagtnes bibeholde træet eller give det lidt olie. Men jeg valgte at male min kop, så den passede til bogstaverne 🙂

Jeg har hængt mine op med små klæbepuder købt til 2,68(eller sådan noget) i Søstrene Grene, så de er nemme at få ned igen. Den passer perfekt til mit nye kaffehjørne, glæder mig til at afsløre det helt for jer :)!


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *