DIY – Hæklet taske

Så er jeg endelig klar med endnu et hækleprojekt, nemlig en hæklet taske. Og den har jeg været særlig spændt på at vise jer 🙂 Jeg har nemlig brugt et par måneder på at designe den og det krævede 3 forsøg og en masse optrævling, men nu er den her og jeg er så tilfreds! Min tanke bag tasken var, at den skulle være en videreudvikling af de meget simple hæklede tasker i butikkerne. Den skulle have flere variationer end bare en maske hele vejen igennem og den skulle være moderne og lækker. Den koster cirka 75 kr. at lave, så det er en billig fornøjelse.

Jeg synes selv, at den er blevet så fin og har selv luftet den en del siden, jeg blev færdig i sidste uge. Den er så lækker her om sommeren til en kjole. Jeg har efterfølgende syet foer i den, som et forsøg, det er faktisk ret simpelt. Du måler bare ud på stoffet, syer to sider på og syer derefter en pæn kant øverst. Jeg har syet foret fast i hånden 🙂

Det er første gang jeg nogensinde laver en youtube-video, men det er simpelthen fordi flere af jer har ønsket videoer af mine hækleprojekter. Men hold nu op et arbejde! Jeg håber derfor I bliver super glad for videoen, da det har taget maaaange timer 🙂

Husk også at abonnere på min youtube kanel, så sender jeg virtuelle high-fives til jer alle 🙂

Du skal bruge 3 masker til tasken, stangmasker, luftmasker og de boble-agtige masker.

God fornøjelse 😉

Til en hæklet taske skal du bruge:

Ribbon garn, kan købes her

5mm hæklenål, kan købes her

Taskelås

Taskekæde

2 ringe

Find flere hækleprojekter her og her.


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *