OPSKRIFT – NEMT HÆKLET TÆPPE

Vi nærmer os de kolde dage og det betyder hækling! Ihvertfald for mig 😉 Der er intet hyggeligere end at hækle, når der er koldt udenfor. Jeg har endelig fået styr på min skulder efter min tåbelige hækleskade, det tog faktisk også omkring et år, så nu kan jeg så småt hækle igen i et moderat tempo.

Jeg har før hæklet to tæpper herinde, som har været nogle af de mest læste indlæg før jeg kom over i BD. Jeg har lavet mit “mega chunky tæppe”, som rundede lige over 80.000 læsninger, I er simpelthen for seje derude! Udover det lavede jeg mit “lyserøde chunky tæppe”, som jeg stadig smider glædeligt over min seng til pynt.

Nu står den på endnu et tæppe og derfor har jeg lavet det her smukke grå tæppe i et fint mønster. Det er virkelig lækkert og har taget en uges tid, hvor kun nogle timer om aftenen har været i brug og et par enkelte har sneget sig ind imellem skolearbejdet. Så det er ikke et kæmpe projekt 🙂

Jeg synes selv, at det er blevet rigtig fint og passer i alle hjem. Som altid har jeg lavet et hækleprojekt, som nybegyndere også kan være med på. Du skal bare kunne luftmasker, stangmasker og fastmasker.

Hvis du vil have tæppet større eller mindre, så skal luftmaskerne kunne divideres med 5 + 3 luftmasker til allersidst. Til mit tæppe skal du lave 83 luftmasker. Hvis det skal være dobbelt så stort som mit, skal du lave 163 luftmasker.

Mit tæppe måler 90x160cm og har brugt 22 nøgler. Det har i alt kostet 253kr i garn at lave, hvilket er billigt for så stort og lækkert et tæppe.

DU SKAL BRUGE:

22 nøgler, købt her.

Nål 12, kan købes her.

En stor hæftenål, kan købes her.

OPSKRIFT, kan downloades gratis her opskrift-haekletxtaeppe

Så er det færdigt! Er det ikke blevet lækkert?


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

17 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *