DIY – Gigantisk lækker drømmefanger

Så er jeg klar med endnu en DIY på bloggen, nemlig denne fine DIY drømmefanger. Hvis denne her gigantiske drømmefanger ikke kan fange alle de dårlige drømme, så er der ingenting som kan 😉 Jeg tror dog ikke selv på, at drømmefangere filtrere de dårlige drømme fra og lader de gode passere, men da jeg var barn troede jeg på det, og havde flere over min seng. De dårlige drømme skulle eftersigende blive tømt fra drømmefangeren, når solen rammer den om dagen 🙂

Jeg synes, de er så dekorative og de skaber en form for ro. Der er noget beroligende over at have en hængende i soveværelset. Jeg har før lavet en lille sød drømmefanger her, hvis du synes denne er lige voldsom nok.

Som I ved, så elsker jeg at tage tingene til et nyt niveau, så derfor skulle jeg selvfølgelig også lave en gigantisk drømmefanger, hvad ellers? Jeg håber meget Arne lader den være i fred, men har en anelse om at alle de snore, som hænger ned, er en tand for spændende 🙂

Du skal bruge:

En børne hulahopring, min er 50cm og købt for 37kr i Biltema

En rulle stofgarn, kan købes lige her

Fjer, kan købes her

Limpistol

En rulle almindeligt bomuldsgarn

1. Start med at fastgøre enden af stofgarnet med lim til hulahopringen. Bagefter ruller du bare hulahopringen ind i stofgarnet, sørg for at fastgøre med lim indimellem.

2. Lav selve “spindet” inden i drømmefangeren ved at følge nedenstående guide:

3. Klip nu en masse forskellige længder af stofgarnet og sæt det fast med langs den nederste kant på drømmefangeren.

4. Til sidst har jeg limet fjer på. Her har jeg prikket hul med en nål i stofgarnet, sat fjeren igennem og fastgjort den med en klat lim fra limpistolen på bagsiden.


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *