DIY – FILT BLOMSTER

Jeg var så heldig at få lov til at bruge hele min søndag i kreativitetens tegn. Jeg var nemlig inviteret til Makaku arrangement på HEART i Herning. Det er søde Pernille fra bloggen mormedmere, som står bag den lækre krea-webshop Makaku (webshoppen er desværre lukket) , som jeg også er så heldig at være kreativ ambassadør for. Som altid var der propfyldt med lækre krea-materialer og jeg havde det som et lille barn i slikbutik. Der er bare noget særligt ved at mødes over kreative projekter og lade fantasien få frit spil i samråd med andre 🙂

Ud af denne inspirerende dag kom disse blomster og et ophæng, som jeg er ved at færdiggøre herhjemme. De er super nemme og lave! Det er et rigtig hyggeprojekt og du skal kun bruge få ting. Jeg har lavet en skabelon til blomsterne og bladene, som du med fordel kan printe ud og bruge, men du kan også lave dem i fri hånd 🙂 Bland dem evt med andre forskellige blomster eller lav en kæmpe buket 🙂

Du skal bruge:

Filt.

Ståltråd.

Limpistol.

Saks.

Træpinde af en art.

Skabelon til blomster og blade, kan du hente lige her som pdf-fil: SKABELON

1. Start med at printe mine skabeloner ud og klip de to str. blade i din ønskede farve til blomsten.

2. Klip et aflangt stykke filt, fold det og klip små riller i det, det bliver blomstermidten.

3. Lim bladene sammen og bagefter folder du det aflange stykke med rillerne på midten og ruller det sammen, lim enden fast og du har nu midten 🙂 Lim den fast på din blomst.

4. Lim blomsten på en træpind.

5. Klip bladene ud, jeg har valgt at have 5 blade på hver gren.

6. Lim bladene på ståltråden og vinkel ståltråden omkring din blomsterpind.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *