DIY bord/piedestal

Jeg har luret lidt på de her piedestaler i diverse stormagasiner og nu var det altså på tide at springe ud i at lave dem selv. Det er faktisk super nemt og kræver få materialer, så man kan holde projektet indenfor en rimelig prisramme. De her DIY borde/piedestaler er faktisk bare lavet af en ganske normal mdf-plade, lidt god gammeldags trælim og træspartel.

Jeg har regnet mig frem til at de to piedestaler har kostet mig 127kr at lave, det er så uden maling, da jeg bare har brugt hvad jeg havde i gemmerne. 100kr for selve træet og 27kr for træspartelen. Jeg håber I kan bruge min lille guide til at lave din egen personlige piedestal og har mod på selv at springe ud i projektet.

Materialer:

-16mm mdf-plade ( jeg brugte 2/3 af pladen)

– Trælim

– Træspartel

– Sandpapir

– Skruetvinger

Mine to piedestaler måler 20×51,6cm og 30×31,6cm.

Så til det høje skal du bruge 4 stykker der måler 20x50cm og et stykke som måler 21,6×21,6cm.

Til den lave kvadratiske piedestal skal du bruge 4 stykker der måler 30x30cm og et stykke 31,6×31,6cm.

De udskårede stykker skal faktisk bare limes sammen, start med alle siderne og slut med toppen. Derefter har jeg spartlet alle samlinger med træspartel, ladet det tørre og slebet efter med korn 80 og afsluttet med korn 180. Jeg har brugt træspartel for at skjule samlingerne, som du kan se på de færdige billeder, så er de nærmest usynlige. Det giver bare en bedre finish.

Så skal de bare males i dine valgte farver 🙌 Jeg brugte spraymaling til det blommefarvede bord og miksede en grå farve af noget hvid træmaling, som jeg fandt i vores krybekælder.

Det er virkelig et nemt og hyggeligt projekt. Men det tager alligevel lidt tid, da der er en del tørretid.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *