Den perfekte pengegave + konkurrence


Annonce for Årstiderne


Kalder alle Disney-fans og folk som er trætte af kedelige upersonlige kuverter med penge i! Jeg har lavet den fineste pengegave, som man ikke kan andet end at blive glad for 🙂 Den giver en fantastisk association til vores allesammens Disney klassiker, nemlig Skønheden & Udyret.

Grunden til jeg synes det er den perfekte pengegave, er fordi man ikke behøver at skulle give en stor sum penge, for at kunne lave den. Den her indeholder 300kr og hvis man laver den med 50’ere så ender beløbet på 150kr. De fleste pengegave-ideer kræver som regel, at man skal give en ret stor omgang penge for at kunne lave den og det er ikke tilfældet med denne 🙂

Jeg er fan af personlige pengegaver, fordi de alligevel vidner om, at personen bag har brugt til på at gøre et par lappet penge mere spænende.

Endnu flere pengegaver kan findes lige her.


 

KONKURRENCE:

Et lille (men godt) sidespring!

Jeg har været så heldig, at kunne være med til at gøre en af jeres hverdage lidt lettere (forhåbentlig er det en af mine læsere der vinder!), du har nemlig chancen for at  vinde 3 måltidskasser fra Årstiderne!

Så er der mere tid til DIY-projekter og alle de små indretningsplaner kan realiseres, fordi man slipper for at bruge oceaner af tid på at blive enige om hvad man skal spise, lave madplaner og handle ind.

Det eneste du skal gøre er at deltage lige her.

Jeg krydser fingre for at en af mine læsere vinder. Det synes jeg klart i fortjener 😉 Vinderen bliver trukket d. 16 maj 2018.


Du skal bruge:

En glaskuppel (min er fra IKEA til 59kr)

Tape  (man kan fjerne igen uden at beskadige sedlerne)

En kunstig stilk (min blomst er fra IKEA til 4kr, som jeg bare har pillet blomsten af)

Limpistol

3 sedler

3a1d963a-49f3-4a3e-bbbd-52f50e0b4181

GUIDE:

Start med at folde sedlen på midten, derefter på langs som vist på billederne. Bøj derefter siderne ind mod midten, så der opstår to trekanter.

Processed with MOLDIV

Vend sedlen om og bøj den øverste del ned, så den rammer midten af sedlen. Gør det derefter de helt samme steps ved siden overfor.

Når du har gjort det, kan begge trekanter foldes op og rosen har ligesom sin grundform. Sæt et stykke tape i bunden, så den holder.

fd10e359-9644-4499-8456-dbb0c09548f6

Nu kan du bruge en saks til at folde siderne op. Det yderste blad har siderne udad og de to andre sektioner har bladerne foldet indad. Saml nu rosen ved at folde et stykke tape (så det bliver dobbeltklæbende) og sæt det i bunden af hvert blad, så bladene bliver samlet.

Brug et stykke dobbeltklæbende eller en klæbepude til at samle stilken og rosen.

Processed with MOLDIV
8415e18b-28f7-40e1-b80d-c6b4919b9c90

Put en lille klat lim fra limpistolen på bunden af din glaskuppel og tryk stilken ned i. Hold til det størkner.

Nu er den færdig og klar til at blive givet væk, er den ikke bare fin? 🙂

e2c39ebb-1a49-4190-968a-bb5b017b3b5a

Følg med på:

Instagram

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


4 Comments

 • Kathrine Rasmussen

  Den ide nupper jeg lige til min brors bryllup med Disney tema hvor de kun ønsker sig penge 🙂 er det muligt at lave den med større sedler, eller bliver målet så forkert?

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Katrine

   Du kan sagtens lave mere større sedler, har både lavet med 50, 100 & 200kr. God fornøjelse 🙂

    • MY HOME MY PLAYGROUND

     pas, det ved jeg faktisk ikke 🙂

     Men ellers prøv at fold et stykke papir i dimensionerne på en 1000kr seddel 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *