Brug dine vaser til planter 🌱

Der kommer lige et lille hurtigt pip fra mig på denne hellige vippedag 🙂

Jeg har nemlig for nyligt opdaget, at jeg ubevidst har sneget planter ned i mine vaser. Jeg har først fundet ud af det, da jeg lavede min lille makeover i soveværelset og jeg var så “innovativ” og plante i en gennemsigtig vase. Der tænkte jeg, det er da egentlig lækkert med planter i vaser? Indtil jeg tog en runde i lejligheden og fandt 2 vaser mere, jeg havde plantet i. SÅ det var ikke så nyt herhjemme, som jeg troede alligevel 🤷🏻‍♀️

Men det er en fed måde at plante dine små grønne venner i, som giver et lidt andet udtryk. Jeg er især vild med de gennemsigtige vaser, hvor man kan se rødderne igennem. Så hvis du har nogle vaser i gemmerne, så plant i dem i stedet for at investere i flere potter. De er også gode til at få hævet dine planter lidt 🙂

PSSST, I kan faktisk se et lille sneak peak af den nye farve på væggen i soveværelset. I kan se hele farven og det “nye” soveværelse på søndag og jeg glæææder mig som et lille barn til at vise jer det :)!

Min favorit..

Lidt andre vaser, som jeg har brugt til mine grønne baby’er..


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *