BLOMMEFARVET VÆG?! JADAAA!

IIIIIh, hvor har jeg glædet mig til, at vise jer min nye blommefarvede væg! Jeg har delt lidt sneak peeks på instagram og fb og flere af jer har været lige så spændte (som mig) på at se resultatet. Jeg har hverken nået at dimse færdigt eller fået noget på væggen, flere af tingene kommer nemlig til at være DIY-projekter og de tager jo sin tid at lave, så I får en helt rå udgave nu 🙂

MEN OMG! Er den ikke helt fantastisk? Jeg er smaskforelsket i den smukke dybe blomme farve og kommer til at slæbe den med rundt i resten af stuen, komplimenteret af min karakteristiske lyserøde og en lysegrå! Det bliver så godt! Glæder mig så meget til at komme på plads.

Min nye stue kommer på ingen måde til at ligne den gamle, vi har skiftet en del møbler ud og den mørkeblå, som var lige så gennemgående som den lyserøde, er helt væk. Hvis du vil se eller gense min stue i den gamle lejlighed, så ligger den stadig på bloggen her.

Og til alle dem som har spurgt, så har jeg brugt Sadolins xtramatte vægmaling og farvekoden er: Z9.19.20

img_1527
img_1522
img_1521
img_1517
img_1505
img_1534

6 Comments

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Rikke 🙂

   Tusind tak for de søde ord, de varmer : )! Jeg brugte 4,5L til 300kr, men kan se det nogen gange er på tilbud til 200 😉

   Mvh Nadja

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Sadolin

   Tusind tak for de pæne ord, de varmer så meget! 🙂
   Tak for altid at have de lækreste farver 😉

   Mvh Nadja

 • Anne

  Hvordan finder du frem til hvilke vægge du vil male? Vi flyttede i vores hus for et lille år siden og jeg kan ikke finde ud af hvilke vægge jeg skal male i vores køkkenalrum pga. rummets form :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *