5 TIPS TIL MERE OPBEVARINGSPLADS I SOVEVÆRELSET

Hvis I, ligesom jeg, bor på få kvadratmeter og har alt for mange ting, så er der hjælp at hente! Jeg har samlet mine allerbedste tips til opbevaringsløsninger i soveværelset i dette indlæg. Jeg håber, at I kan finde lidt inspiration og hvis I ligger inde med andre gode tips end dem jeg har nævnt, så skriv dem endelig i kommentarfeltet, jeg har altid brug for mere opbevaringsplads 😉

Billederne med betonvæggen er fra mit gamle soveværelse (som du kan se her), da jeg endnu ikke er kommet på plads i den nye lejlighed. Det kommer forhåbenligt snart 😉

TIP 1:

Da vi har et lille soveværelse, hvor der ikke er plads til et langt skab, så faldt vi hurtigt over IKEA’s nye hjørnemodul. Det er stadig i deres pax-serie, så vi kunne frit indrette skabet og bestemme hvilke moduler vi ellers ville have. Det udnytter pladsen bag døren, som ellers er spild plads og samtidig rummer det aaalt vores tøj.  High-five til Ikea for deres nye hjørnemodul til små og trængte lejligheder!

img_1435
img_2322

TIP 2:

Køb sengeborde med opbevaring i! Man kan lige så udnytte pladsen og opbevare ting, som man ikke vil have stående fremme. Disse er fra Kartell og der kan der være en del i. Vi er super glade for dem og de rummer alt fra bælter, håndcreme, serum til håret mv.

img_0401

TIP 3:

Bedrollers! Hvis du endnu ikke har fyldt pladsen under din seng med bedrollers, så er det bare med at komme igang! Hvis du har en normal dobbeltseng, så kan der være hel 8 bedrollers under sengen og de kan altså rumme sindsygt meget. Jeg har en med hårprodukter,  tre med kreative materialer, en med sko osv. Det er en fantastisk opfindelse.

img_2332

TIP 4:

Køb pynteting som du også kan bruge til opbevaring. Her har jeg brugt Lyngbys bonbonniere til smykker og elastikker. Så er jeg fri for at det roder et andet sted 😉

img_2326
img_2313

TIP 5:

Sidste og et af mine bedste tips (synes jeg selv)! De her plastik opbevarings kurve/kasser fra Ikea er geniale! De udnytter spildpladsen ovenpå skabet og rummer ufatteligt meget. Her gemmer vi vinterjakker, støvler og tøj vi ikke bruger så tit osv. De kan klart anbefales.

img_2319

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *