5 lejlighedstips

I har flere gange efterspurgt nogle tips til hvordan man indretter en lejlighed. Jeg vil derfor prøve at give jer de bedste tips, men alle tipsene er mine egne erfaringer, som jeg deler ud af. Så der er ikke noget rigtigt eller forkert. I må tage hvad I kan bruge og springe over resten.

Men det her indlæg handler om mine bedste tips til at få en lejlighed til at føles større og mere luftig. Det er nemlig oftest det største problem, når man bor i lejlighed og det jeg altid hører folk klager mest over.

Jeg håber, at I kan bruge mine tips.

Tip 1:

RYD OP! Sortér, ryd op og smid ud. Når du bor på lidt plads, så er det vigtigt, at du ikke har for mange ting. Det roder hurtigt og fylder. Så mit allerbedste og første råd er klart at rydde op  alle steder i lejligheden, både de ting man kan se, men også alle skabe, skuffer osv. Vær’ kritisk og behold kun det du virkelig kommer til at bruge.

Tip 2:

Man kan hurtigt proppe for mange møbler ind i en lille lejlighed. Så selvom at alle møblerne virker uerstattelige, så lad være! Vælg få møbler, som fylder lidt mere. Det bliver hurtigt kaotisk med mange små møbler i et lille rum. Så hellere 2 lidt større møbler.

Tip 3:

Hvis du godt kan lide farver, så vælg en, maks to farver og kør dem i forskellige nuancer igennem hele lejligheden. Hvis du gentager de samme farver igennem hele lejligheden, virker rummene mere sammenhængene og det får lejligheden til at synes større.

Tip 4:

Tag’ planter med ind i lejligheden. Planter hjælper med et bedre indeklima og giver lidt liv, samt følelsen af natur. Når man bor i lejlighed, har man ikke mulighed for at gå ud i haven, så for at få lidt af den friheds-naturfølelse ind i lejligheden, kan man tage planterne med indenfor. Planter giver rum og får lejligheden til at føles større og luftig. (Altså hvis du vil og vel og mærke lader være med at proppe for mange ind)

Tip 5:

Drop for mange nips, det virker hurtigt rodet i en lille lejlighed. Udvælg dit yndlings nips og sælg eller giv resten til genbrug. Jeg har indført et princip for mig selv, jeg skal skille mig af med en pyntegenstand, hver gang jeg køber en ny. På den måde undgår jeg at komme i den situation, hvor der pludselig bliver overfyldt.


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *