4 hækleprojekter til den kolde tid

Det er hundekoldt udenfor og jeg har seriøst ikke lyst til at forlade matriklen med mindre jeg har et vigtigt ærinde 🙈 Jeg er også vanvittig kuldeskær, så jeg pakker mig allerede godt ind. Jeg bliver altid spurgt, om jeg ikke har et bud på et godt vinterprojekt og jeg synes personligt at vinter bare indbyder til hækling i sofaen. Så jeg har samlet mine bedste bud på hækleprojekter til de kolde dage, jeg håber det kan give lidt idéer :)!

Jeg har selv svært ved at komme i hus med mine hækleprojekter for tiden, da min skulder driller mig rigtig meget efter at have overbelastet den, da jeg hæklede min DIY hæklet taske. (så pas på derude, det er faktisk hårdt for kroppen at lave de samme gentagne bevægelser så mange gange i træk!). Men jeg lover jeg smider mit seneste hækleprojekt på bloggen, så snart jeg er i stand til det. Jeg ved godt i spørger efter flere projekter, men jeg er lidt låst lige nu, desværre. Så indtil videre må I lave disse projekter :)!

Projekt 1

Et af mine mest læste indlæg er faktisk dette smukke chunky-ish tæppe. Det er simpelthen så lækkert og var også et af mine første projekter på bloggen 🙂 Jeg har det stadig til at ligge over sengen i min nye lejlighed og har sågar hæklet et par stykker til venner.

Du kan finde hele opskriften lige her.

Jeg har lavet opskriften så detaljeret, så selv en helt ny hækler, kan altså være med til dette projekt 🙂

Projekt 2

I har været vilde med mit mega chunky tæppe og det er også bare så vildt lækkert. Både fordi det virkelig pynter og er voluminøs, men også fordi det er såå blødt og varmt.

Det tager faktisk overraskende lidt tid at lave, et par aftenener maks, så er det i hus 🙂

Du kan se hele guiden lige her.

 

Projekt 3

I samme kategori som det chunky tæppe ovenover, så har jeg også lavet en kurv til katten eller en lille hund. Perfekt måde at hygge om de små væsener her i kulden. Alba elsker ihvertfald sin 😉

Du kan finde DIY’en lige her.

Projekt 4

Det sidste bud på et lækkert hækleprojekt til vinteren er dette havfruetæppe. Det her er til voksne, men ville virkelig være perfekt til et barn 🙂 Jeg ville ihvertfald have elsket et som lille.

Du kan finde guiden til havfruetæppet lige her.


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

 
 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *