3 HURTIGE IKEA HACKS

Så er jeg tilbage med endnu en omgang IKEA HACKS! I var helt tossede med de andre og det var både sjovt og hyggeligt at lave det indlæg sidste gang, så nu prøver jeg igen. Denne gang er det “hurtige” Ikea hacks, sidste gang var det “nemme” Ikea hacks, du kan finde indlægget her, hvis du gik glip af det.

Jeg elsker at bruge lang tid på krea- projekter, men nogle gange, er det altså ret tilfredstillende at lave noget nemt og hurtigt, så derfor er det mit fokus i dette Ikea hack indlæg.

Jeg fik endnu engang slæbt Nicklas med i Ikea for at finde nogle ting at “hacke” ( bestak ham med franske hotdogs og sodavand tilgengæld 🙈). Og det her er hvad der kom ud af vores Ikea tur, håber I kan finde lidt indspiration.

Jeg overvejer lidt, at lave flere Ikea Hacks i fremtiden, så hvis I er interesserede i det, ville I så ikke skrive en kommentar til indlægget. Så kan jeg få et indtryk af, om det er noget, jeg skal lave mere af på bloggen.

IKEA’s “KNAGGLIG” kasse:

Før:

Efter: 

Kassen er blevet skilt af og derefter fået en tur med en gasbrænder 😊 En virkelig hurtig og økonomisk måde, at få en billig kasse til at se luksuøs ud! Er den ikke bare blevet lækker?

IKEA’s “RÖRT” Skeer:

Før:

Efter:

Her har jeg sat mit eget præg på de billige grydeskeer fra Ikea. Jeg har brugt lidt kalkmaling og en lædersnor, også er de piftet op. Nemt og billigt 😊

IKEA’s “HEAT” bordskåner:

Før:

Efter:

Jeg er helt tosset med disse lækre opslagstavler! Jeg har bare klipset møbelvelour fast på dem og derefter brugt dobbeltklæbende til at hænge dem op med. Du kan også skrue dem op, hvis de skal kunne holde til en del f.eks i et børneværelse. Det er virkelig nemt og et super lækkert resultat!

5 Comments

 • Pia Lyng

  ELSKER de her Ikea Hacks, og tror faktisk jeg vil kunne finde på at lave skeerne, bare for at se søde ud i køkkenet og de små opslagstavler :D! CUTE! Ser frem til flere hacks 😀

  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Nina

   Tusind tak, det er jeg så glad for at høre! Det er dejligt med noget feedback, så jeg bliver ved med at lave hacks 😉

   Ha en fantastisk dag.

   Mvh Nadja

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *