20 lækre boligting fra Aliexpress – part 2

I var super glade for part 1, så nu får I en to’er 🙂 Jeg har nemlig igen samlet hele 20 lækre boligting, som kan købes for en slik på Aliexpress. Alle tingene er fragtfrie og under 80kr, som er toldgrænsen. Husk altid at tjekke målene, da tingene nogle gange er meget mindre i virkeligheden end de syner af på billederne, det har jeg lært af erfaring. Det er virkelig ærgerligt at forvente at få en full-size vase også modtage en til et dukkehus.

Jeg har købt en del på Aliexpress efterhånden og er overordnet tilfreds. Synes oftest kvaliteten er god og leveringstiden er okay. Hvis du ikke magter at vente en måned på din vare, så er Aliexpress ikke siden du skal anvende, da det er en meget almindelig leveringstid.

Håber I alle nyder den fantastiske sommer vi har I år. Jeg nyder ihvertfald i stor stil at kunne ligge i vores ny-ophængte hængekøje i vores lille have og skrive indlæg og finde på idéer 🙂

Hvis du vil se alle de andre Aliexpress fund, som jeg har skrevet om før, så kan du finde dem lige her:20 lækre boligting fra Aliexpress ,Pimp dit kontor med lækre ting fra Aliexpress & 10 køkken-gadgets, som du ikke kan leve uden fra Aliexpress

Første fund er dette smukke pudebetræk, som passer perfekt ind i de fleste hjem med en forkærlighed for den svage lyserøde farve, det koster 32,16kr og kan købes her.

Andet fund er disse små søde urtepotteskjuler, som er perfekt til en hylde eller et skrivebord. Passer til mini-planter. De kommer i et sæt af 3 og koster 50,46kr kan købes her.

De her er alt for søde. De giver et flash-back til fysiktimerne i folkeskolen og er samtidig virkelig dekorative. Den med plads til 2 planter koster 52,52kr og kan købes her.

Rionet har længe været in i forskellige afskygninger. Her kan man sætte flere moduler sammen og bygge en helt rionet-væg, hvis man ønsker 🙂 Et styk koster 37,49kr og kan købes her.

Falske eucalyptus grene, som holder længe 😉 De er altså gode, når man ikke vil købe sig fattig i blomster hver måned. De koster 18,11kr og kan købes her.

Urtepotteholdere som både kan bruges ude og inde. Koster 19,40kr og kan købes her.

De her hængende vaser er jeg stor fan af, de er super elegante! De koster 65,41kr stk og kan købes her.

Håndklæde eller viskestykkeholdere i metal, som er super fine til badeværelset til gæstehåndklæder. De er vildt billige og koster kun 17,60kr og kan købes her.

Endnu et lækkert pudebetræk til at trække over de gamle puder i sofaen. Det er vildt, så mange lækre pudebetræk man kan købe derinde. Koster 12,44kr og kan købes her.

Super fine plakater i nordisk look. Koster 44,53kr og kan købes her.

Anderledes vaser som passer perfekt til et minimalistisk hjem. Koster 25,71kr og kan købes her.

En lækker anderledes kaffeplakat til barista-hjørnet for 7,23kr. Kan købes her.

De her fletkurve har været virkelig in i år og denne version kan hænge ned fra loftet, hvilket jeg synes er så fint 🙂 Koster 63,47kr og kan købes her.

Fine knager formet som skyer, som både passer ind på et børneværelse og et badeværelse. Koster 25,29kr og kan købes her.

Tulipaner som nærmest ligner ægte, koster 3,12kr stk og kan købes her.

Plakater med smukke plantemotiver, som er endnu en undskyldning for at få flere “planter” ind i hjemmet 🙂 Koster 35,51kr og kan købes her.

Plantehænger i macrame-stil, som både er lækre i klynger eller for sig. Koster 20,11kr og kan købes her.

Vaser i lækker nordisk stil, koster 64,44kr og kan købes her.

Små lysestager i messinglook til at hænge op. Koster 51,22kr stk og kan købes her.

Smukke lækre bloggerplante grene og helt uden vanding 😉 De koster 10,29kr og kan købes her.


Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *