BLACK FRIDAY - OVERSIGT OVER RABATTER

Status på min uddannelse som indretningsarktitekt

Hold op hvor får jeg mange beskeder på både insta og FB omkring min uddannelsen som indretningsarkitekt 🙂 Jeg vil super gerne uddybe det for jeg alle, men det tager simpelthen for langtid, så nu skriver jeg dette indlæg, som forhåbenligt besvarer alle jeres spørgsmål.

Jeg er altid meget ærlig og vil aldrig anbefale noget til jer, som jeg ikke selv kan stå indenfor. Så derfor bliver det her indlæg selvfølgelig også helt ærligt, så I kan få jer et reelt billede af uddannelsen.

Jeg har afleveret modul 7, og er nu igang med det de kalder “midtvejsprøven”, som er en eksamen midtvejs i uddannelsen. Min forståelse for selve uddannelsen og materialet er helt fin og jeg får også lavet opgaverne uden de store problemer 🙂 Trods der nogen gange mangler lidt forklaring og illustrering. Indtil videre har vi lært en del forskelligt og overordnet f.eks. om gangarealer, ergonomi, mestrer de forskellige tegninger osv. Jeg har lært at tegne alle nødvendige tegninger, som planer, målplaner, opstalter, forskellige perspektiver, som f.eks. isometri. I forrige modul lærte jeg om køkkener og i næste modul ved jeg at farvelærer ligger på skemaet, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Så indtil videre er jeg kommet godt omkring.

Men og det er et men! Jeg er normalt et meget positivt menneske og tænker meget over hvad jeg siger i et offentligt rum – og bestemt hvis det er negativt. Jeg føler bare ikke, at jeg kan undlade noget for jer, bare fordi det er lidt negativt. Evalueringerne for modulerne er ikke noget at råbe hurra for. Desværre. Det er dog ikke alle evalueringerne der sådan, for modulerne bliver nemlig rettet af forskellige personer, så evalueringerne er meget forskellige. Desværre så forskellige, at nogle gange er en ting, som man har gjort rigtigt i et modul, pludselig er forkert i et andet modul. Netop fordi det er forskellige personer, som retter modulerne og der åbenbart ikke er en overordnet “det her er rigtig og det her er forkert protokol”. Det er vildt forvirrende og frustrerende, fordi det jo er fjernundervisning, så man sidder lidt tilbage med sådan en “jamen hvad er så rigtigt?!”- følelse. De er lidt uenige om hvordan tingene skal gøres og det er så forvirrende. Jeg har lært at tage deres evalueringer med et gran salt (i starten blev jeg virkelig frustreret over det). Evalueringerne er generelt meget demotiverende og meget hårde, ikke særlig uddybbende og svære at forstå. Jeg kan se, at det er alle, som er meget frustreret over deres måde at evaluere på og der er en general følelse af at være overladt til sig selv.

 

Men ellers går det godt fint med uddannelsen herfra Aalborg.

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


1 kommentar

  • Jeg er helt enig i, at det vigtigt at tænke sig om, hvad man siger i et offentligt rum, og hvordan man siger det. Især i den digitaliserede verden, vi lever i. Men jeg er samtidig også fuldt ud enig i, at man altid kommer længst med ærlighed (igen, især i den her digitale tidsalder). Så, du ved, tak for ærligheden. =)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY - OVERSIGT OVER RABATTER