OPSKRIFT - NEMT HÆKLET TÆPPE

“15 BILLIGE IKEA HACKS” – MIN E-BOG ER UDKOMMET

Det bliver et super kort indlæg det her, da jeg bare lige ved annoncere en lille ting. Min E-bog “15 BILLIGE IKEA HACKS” er nemlig udkommet! Jeg er så spændt på, hvad I siger til den og jeg håber virkelig den kan inspirere jer til, at lave en masse lækre billige hacks. Jeg er selv super stolt af den og den har krævet mange måneders hårdt arbejde, men har været det hele værd! Jeg vil ikke forstyrre jer mere.

God IKEA hacking til jer allesammen.

 

Min E-bog kan købes for 109kr lige her.

I kan læse meget mere om tankerne bag hele E-bogen lige her.

 

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT - NEMT HÆKLET TÆPPE