15 BILLIGE IKEA HACKS - E-BOG

DIY Krympeplast-hygge til store og små

 

 

Det er ren nostalgi at lege med krympeplast igen. Hold op, hvor har jeg brugt mange timer med det som bette. Jeg har for flere år siden lavet indlæg med nogle lækre skabeloner man kunne købe til det, men da firmaet lukkede, røg de ligesom også. Og der har været så stor efterspørgsel på dem siden. Så nu har jeg været i det digitale kreahjørne og bikset nogle sammen til jer. Og de er selvfølgelig GRATIS! De endte faktisk med at blive ret nuttede.

Ud af krympeplasten har jeg valgt at lave magneter til køleskabet med mine skabeloner, men de kan også anvendes til både nøgleringe og brocher, hvis det er det, som du vil kaste dig over.

Det var fantastisk at sidde en hel eftermiddag og nørkle med, og kan vi lige snakke om hvor sejt det er når de krymper i ovnen? (Nadja 5 år, I know!) Men jeg kunne findes klistret op af ovnen med kæmpe pupiller!

Jeg har samlet alle de ting, som du skal bruge herunder. Alle tingene kan købes samme sted, så der ikke skal bruges penge på porto flere gange. Køb stort ind og hyg med børnene eller fordyb dig selv i det 🙂

 

Du kan hente mine skabeloner gratis her: krympeplastskabeloner

Du skal bruge:

  • Mine skabeloner
  • Krympeplast, kan købes billigt her.
  • Tuscher, kan også købes billigt her.
  • Magneter, kan også købes her.
  • Limpistol

 

 

1. Start med at tegne nogle af de lækre motiver over på krympeplasten, vend den matte side opad.

 

2. Farvelæg’ dem nu og klip dem derefter ud. Smid dem så i ovnen ved 160 grader i få minutter, du kan, hvis du er ligeså skør som mig, sætte dig foran ovnen og stirre på dem imens.

 

3. Lim magneter på bagsiden og nyd de hjemmelavede magneter.

 

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 BILLIGE IKEA HACKS - E-BOG