2 påske DIY's og påskebords inspiration

15 BILLIGE IKEA HACKS – E-BOG

 

Jeg har glædet mig som et lille barn til at kunne afsløre mit seneste projekt! Jeg har været meget stille herinde det sidste stykke tid, fordi jeg har lagt alle kræfter i dette nye spændende projekt. Og nu er jeg klar til at afsløre det for jer.

Jeg har lavet en E-bog med titlen “15 BILLIGE IKEA HACKS”. Og den indeholder, som overskriften så fint hentyder, 15 billige IKEA hacks, som alle er nemme at gå til. Jeg har lagt stor vægt på, at alle skulle kunne have råd til at lave de hacks i E-bogen uden at blive ruineret. Derfor er det også med få materialer, at du kan hacke tingene. Jeg kan også afsløre, at jeg formodentlig aldrig kommer til at lave flere hacks på bloggen, men måske laver en E-bog mere, hvis det går godt?

IKEA hacks har helt klart været nogle af de mest læste indlæg på bloggen og det var netop dét, som inspirerede mig til at hoppe ud i E-bogs verdenen. Jeg kunne også have udgivet den som en fysisk bog, men det koster en del at få printet dem, også ville bogen desværre blive en del dyrere for jer. Og på den måde følte jeg at koncepten ville gå lidt tabt, hvis man skulle betale en del penge for en bog, for at spare penge på interiør. Netop derfor blev det en billig E-bog, til en pris, som alle kan være med på.

Jeg kan afsløre at E-bogen udkommer snart.

Saxo.com har desværre problemer med at udgive E-bøger i øjeblikket, så jeg venter i spænding på at det bliver fikset, så jeg kan udgive min nye E-bog til jer. De regner med at det kommer op at køre i denne måned.

Den kommer til at kunne købes på Saxo.com, men jeg lover at lave et indlæg på dagen med et direkte link. Ellers kommer der til at være en fane i menuen øverst her på bloggen, som man altid kan klikke ind på.

Jeg håber med hele mit hjerte, at I vil støtte op og mit projekt, det vil varme mit lille kreative hjerte <3.

 

 

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 påske DIY's og påskebords inspiration