Snyd dig til holdbare afskårne blomster

SPAR 80% PÅ DESIGN INTERIØR!

Jeg var ved at falde bagover, da jeg tidligere i dag kiggede rundt på nettet efter lidt nyt interiør! Jeg faldt over denne her tilbudskategori, hvor nærmest alt er nedsat med 80%. Har aldrig set noget lignende, det er jo helt vildt! 😱 Og det er gode mærker, som AYTM, House Doctor og Bloomingville.

Efter selv at have shoppet lidt, måtte jeg simpelthen dele det med jer. Håber I bliver ligeså begejstret, som jeg gjorde. Har aldrig set så høje procenter på så kendte mærker. Ikke engang på lagersalg!

Tilbudene varer til og med d 7/4.

Der er også gemt lidt julepynt i kategorien, men bare scroll videre, der er masser af fine ting.

DU SKAL VIRKELIG VÆRE HURTIG, jeg kan allerede se, at der er forsvundet en helt side med tilbud! Bare lige hvis I er sådan en type (som jeg), som ligger ting i kurven og tænker ” dem betaler jeg senere” og glemmer det 🙈

Hele kategorien findes her.

Her er nogle af mine yndlings tilbud i kategorien:

 

AYTM stage, kan købes her.

AYTM vase, kan købes her.

Bloomingville påskepynt, kan købes her.

Den populære lampe fra House Doctor, kan købes her.

Urtepotteskjuler fra Broste Copenhagen, kan købes her.

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyd dig til holdbare afskårne blomster