DIY søpindsvin til væggen

Snyd dig til holdbare afskårne blomster

Jeg tænkte, at I skulle have et lille tip på sådan en onsdag!

Jeg bruger nemlig snildt over 100kr på afskårne blomster om måneden! 100kr lyder måske ikke af meget, men som studerende, så er det mange penge i længden, for noget som holder i få dage 🙈 Men jeg elsker virkelig friske afskårne blomster, de gør mig glad i låget. Den nærige nordjyde har derfor lagt hovedet i blød og jeg fandt faktisk på en idé, som virker ret godt. Så efter lidt granskeri helt inde bagest i hovedet, har jeg nu fundet en metode til at snyde sig til afskårne blomster, som holder lang tid! Jeg har nemlig købt en blomst (altså med rodnet og hele svineriet) og plantet den i en vase! Jeg lover dig for det snyder, man tror oprigtigt det er afskårne, men nope! Jeg gav en sølle 10’er for denne blomst og den skulle gerne holde blomsterne i noget tid og der er masser af skud i 😊

Jeg har før lavet et lille indlæg, hvor jeg bruger vaser til planter, det kan du læse lige her. Det giver en super fed effekt. Jeg er bare fan af at bruge vaser til diverse planter åbenbart.

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY søpindsvin til væggen