IKEA HACK #12

Søstrene Grenes forårskollektion

Søstrene Grene ryster interiør ud af ærmet som aldrig før og man må sige, at de er gået all-in på boligfronten 🙂 De har nu en ny forårskollektion klar, som udkommer i butikkerne d. 28 Februar. Kollektionen emmer af forår og lysere tider og indeholder en blanding af lidt møbler, pynt, service og noget til børneværelset. De fleste ting synes jeg er vildt fine, nogle af farverne er ikke lige mig, men det er jo en smagssag 🙂

Jeg synes, at det er vildt fedt, at de har lanceret noget forskelligt tapet. Hvis det er i god kvalitet, så er jeg virkelig fan. Det kunne være fedt, at kunne købe tapet til billige penge i lækre farver! Så er der også råd til man kan skifte ud jævnligt 😉

Hvad synes I om kollektionen?

Det fedeste -efter min mening – i den her kollektion er klart deres tapet. Hvis det er i god kvalitet, så er det virkelig fedt at kunne få lækkert tapet til så billige penge. En rulle med 10m koster 168,-

 

Havgræs kurv til 88,- Service fra 23,70,-

 

Anderledes og smuk keramik lampe med stofskærm til 118,-

 

Sidebord med trætop, findes i 2 farver. 298,-

 

Metalhylde med spejl 198,- Findes i 2 farver.

 

De her vaser er ret fine i farverne de koster fra 28,80,- pr. stk.

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA HACK #12