2. DIY i advent - Kæmpe julekugler

3 DIY i advent – Juletræspynt

 

 

 

Så blev det den 3. DIY i advent og jeg åbner den 2. sidste låge i min lille adventskalender. Denne gang tænker jeg, at I er trætte af, at lave DIY julepynt (jeg er ihvertfald), så det bliver lidt juletræspynt i stedet. Jeg pynter altid vores træ d. 1. december og ligger adventsgaverne under. Og jo længere vi kommer ind i december, des flere gaver sniger der sig også under 😉 Jeg mangler kun en enkelt gave, så er der helt styr på julegaverne.

Jeg har lavet de her nemme, men dekorative anderledes kugler, som vil pynte så fint, sammen med en masse normale runde kugler. Man ser de mest vanvittige skøre julekugler for tiden, så de her er faktisk ret afdæmpet 🙂

Det fede ved dem er, at du bare kan bruge, hvad du har af gamle kugler derhjemme og har du en limpistol liggende, så er du faktisk i mål med materialerne 🙂

Du kan finde alle de andre jule DIY’s lige her.

 

Du skal bruge:

  • Julekugler i forskellige str.
  • Limpistol

 

Det eneste jeg har gjort, er at lime kuglerne forskelligt sammen 🙂

 

Her det færdige resultat 🙂

 

 

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. DIY i advent - Kæmpe julekugler