BLACK FRIDAY - KÆMPE OVERSIGT!

1 DIY i advent – Juletræs kokedama

Som lovet starter jeg min lille DIY – adventskalender på bloggen i dag 🙂 Hver søndag i december kommer der en julerelateret DIY på bloggen ligesom de forrige år. 1. advent bliver skudt igang med disse fede kokedama’er i juleudgave. De er faktisk nemme at lave og i realiteten kan du jo putte alt muligt i dem. Jeg har valgt de her silver juletræer, fordi jeg er vild med at de er sådan lidt grålige i det.

Du kan finde alle de andre advents DIY’s her 🙂

Du skal bruge:

  • Juletræer af en art
  • Ler
  • Jord
  • Jutesnor

STEP 1:

Start med at pille det meste jord af rodnettet.

STEP 2:

Find dit jord og tilføj noget vand. Tag lidt ler og begyndt at massere leret ind i noget jord. Der skal laves en skal af jord, vand og ler rundt om træets rodnettet.

STEP 3:

Når hele rodnettet er dækket med jord (med ler og vand), så læg mosset ud på bordet og sæt dit træ ovenpå. Saml mosset omkring foden af træet 🙂

STEP 4:

Vikle jutesnorren rundt om mosset, så det holder mosset samlet 🙂

 

Så er de faktisk færdige 🙂 Er de ikke skønne? Tænker de kunne være ret fine med små lyskæder også. Du skal vande dem med forstøver ofte eller læg dem i et hurtigt vandbad i ny og næ.

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY - KÆMPE OVERSIGT!